MHP'li Yalçın'dan Ali Babacan'a Şiddet Konusunda Ayar
Haber Detayı
14 Ağustos 2022 - Pazar 20:01 Bu haber 2224 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Ali Babacan'a Şiddet Konusunda Ayar
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'ye şiddet suçlaması yapma hadsizliğine düşen Ali Babacan'a ayar verdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Ali Babacan'a Şiddet Konusunda Ayar

2023 hedeflerini gerçekleştirme yolunda önemli hamleler yapan Cumhur İttifakı'nın başarılarını gölgelemek için 2023 hedeflerini diline dolayarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik kin, nefret ve şiddet suçlaması yapma hadsizliğine düşen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, kendisine makam verenlere duyduğu kinle intikam peşinde koşan Ali Babacan'ın, şiddet denilince ilk akla gelen PKK/HDP ile CHP'ye şakşakçılık ve yalakalık peşinde olduğunu söyledi.

 

ALİ BABACAN KİN VE İNTİKAM UĞRUNA HERKESE SALDIRIYOR

 

Allah kimseyi ahlak yoksunu, yeteneksiz ve kifayetsiz muhteris eylemesin! Devasız bir partinin başında bulunan Ali Babacan; kin ve intikam uğruna, bırakınız ayağına, boğazına kadar vesayetçi siyasi şiddete batmış durumda. Siyasi rakip bellediği herkese çamur atan izansız ve edepsiz Babacan’ın dili sivri, nefesi de yalan ve iftira kokuyor. 

 

İLGİ ÇEKMEK İSTEYEN ALİ BABACAN HER FIRSATTA LİDER BAHÇELİ'YE SALDIRIYOR

 

Kendi keline bile merhemi olmayan Ali Babacan, kamuoyunda ilgi çekebilmek için sık sık Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırıyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türk gençliğinin ve teşkilatlarının şiddet eylemlerinden, disiplinsiz hareketlerden uzak durması için ömrünü harcayan bir siyasi figür. Devlet Bahçeli’nin ardındaki MHP kadroları ve Ülkücü Hareket; sokak hareketlerine de şiddete de tevessül etmez.

 

HDP VE CHP ŞAKŞAKÇISI VE YAMAĞI ALİ BABACAN YALAKALIK PEŞİNDE

 

Türkiye’de uzun yıllardan beri şiddet denince akla PKK ve siyasi temsilcileri geliyor. Onu, ideolojik genleri dolayısıyla CHP takip ediyor. İki kavgacı mahfil, parlamentoda da dışarıda da bozacıyla şıracı gibi. Babacan ve benzerleriyse sadece şakşakçı. Milletimiz soruyor! Ey Babacan; suret-i haktan görünüyorsun da, şiddet eylemlerinin, sokak hareketlerinin ve terör olaylarının merkezindeki CHP’ye neden yamaklık ediyorsun? Niçin CHP’nin himaye ettiği HDP-PKK’ya yalakalık peşindesin?

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP, şiddet suçlaması, yapma, hadsizliğine düşen, devasız, siyasetçiye, ayar verdi, 2023 hedefleri
Yorumlar
Haber Yazılımı