MHP'li Varlı: Halkımız Muhalif Zihniyete Güvenmiyor
Haber Detayı
14 Ağustos 2022 - Pazar 12:50 Bu haber 2272 kez okundu
 
MHP'li Varlı: Halkımız Muhalif Zihniyete Güvenmiyor
MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, katillere özgürlük isteyen muhalefete vatandaşların asla güvenmediğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı: Halkımız Muhalif Zihniyete Güvenmiyor

MHP Adana İl Teşkilatının yaz programları kapsamında Adana'nın ilçelerinde vatandaşlarla buluşma toplantılarına katılan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Aladağ, Pozantı, Feke ve Saimbeyli'den sonra ziyaret ettiği Tufanbeyli'de, esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 

 

MUHARREM VARLI'NIN TUFANBEYLİ PROGRAMI 

 

Sürekli halk ile bir arada olmaya özen gösteren MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ilçelerdeki gezilerde de yine vatandaşlarla buluşmalara devam ediyor. Aladağ, Pozantı, Feke, Saimbeyli'den sonra Adana'nın en uzak ilçesi Tufanbeyli'de iki gün geçiren Varlı,  gündüz ilçe merkezinde çarşı, pazar gezdi, akşam ise köyleri ziyaret etti. 

 

Resmi kurumlara ziyarette bulunmayı ihmal etmeyen Muharrem Varlı, Tufanbeyli Belediyesi'nin düzenlediği futbol turnuvasına katılırken, Belediye Başkanı Remzi Ergü ile birlikte vatandaşlara aşure de dağıttı. Milletvekili Varlı'nın programlarına MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba, MHP Tufanbeyli İlçe Başkanı Haydar Dömek, MHP Tufanbeyli Belediye Meclis Üyeleri Kazım Karaşoğlu, Ali Alcı da eşlik ettiler.

 

MUHARREM VARLI: HALKIN SAMİMİ İLGİSİNDEN MEMNUNUZ

 

Yaz tatilini vatandaşların sorunlarını dinleyerek geçirmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin tatil döneminde olduğu bu günlerde temsil etmekten onur duyduğum Adana’mızda hemşehrilerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. İlçe merkezlerinde olsun, köylerimizde olsun vatandaşlarımızı dinliyor, ülke meselelerini anlatıyoruz. Sağ olsunlar, halkımız samimi ilgisini esirgemiyor." dedi.

 

KATİLLERE ÖZGÜRLÜK İSTEYENLERE HALKIMIZ GÜVENMİYOR

 

MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, "Vatandaşlarımız 'Ne varsa Cumhur İttifakı’nda var, yaparsa Cumhur İttifakı yapar' diyor. Uluslar arası ilişkilerin ve dengelerin bıçak sırtında olduğu bu süreci başarıyla götüren Cumhur İttifakı hükûmetinden başkasının yürütemeyeceğine inanıyor. Alınan tedbirlerle etkisi azaltılan ve azalmaya devam eden maddi her sıkıntının geçici olduğunu bilen vatandaşlarımız, canımızı almaya, ülkemizi bölmeye yeminli terör örgütleriyle paralel yürüyen, askerimizin, polisimizin katillerine özgürlük isteyen muhalefete asla güvenmiyor." dedi. 

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 10 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 15 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 10 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, sokak ve yol görseli olabilir


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, katillere özgürlük, isteyen muhalefete, vatandaşlar, asla güvenmiyor, MHP Adana, MHP Tufanbeyli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı