MHP'li Yalçın: Cumhur İttifakı Dimdik Ayaktadır
Haber Detayı
10 Mayıs 2020 - Pazar 00:19 Bu haber 2728 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Cumhur İttifakı Dimdik Ayaktadır
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Cumhur İttifakı'nın dimdik ayakta olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Cumhur İttifakı Dimdik Ayaktadır

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, N.F. Kısakürek, Başbuğ Alparslan Türkeş ve Lider Devlet Bahçeli'nin sözlerini yazarak Ülkücüler ve MHP'den rahatsız olanları anlatırken, Türkiye’nin geleceğinin mimarı olacak olan Cumhur İttifakı'nın dimdik ayakta olduğunu söyledi.

 

BİRİLERİNİN HEDEFİ ASLINDA ÜLKÜCÜLER VE MHP ÜZERİNDEN DEVLETTİR.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, N.F. Kısakürek, Başbuğ Alparslan Türkeş ve Lider Devlet Bahçeli'nin sözlerini yazarak Ülkücüler ve MHP'den rahatsız olanları anlatırken, ''Merhum N.F. Kısakürek’in Ülkücüyü tarifi: Allahsızın nefret, Namussuzun dehşet, Yüreksizin heybet, Devrimbaz'ın zulmet, Eyyamcının şirret, İnmelinin sıklet, Anarşistin devlet, Komünist’in illet sandığı ve tanıdığı İslam'ın nurunu Türk'ün altın kabında parlatan muhterem insanlardır. Başbuğ A. Türkeş: Ülkücü kelimesinden rahatsızlık duyanları...sizler de bilmektesiniz… Burada hedef ne MHP’dir ne de ülkücülerdir. Hedef devlettir. Devleti yıkmak isteyenler devletle hesaplaşmayı düşünenler, tavırlarını MHP’ye ve ülkücülere yöneltmişlerdir. Mesele budur. Lider Devlet Bahçeli: Bizlere yenilgi yaşatmak için ahlaksızca saldıranlar, nefretleriyle kardıkları çamuru bağrımıza sıçratmaya çabalayanlar başlarını Üç Hilal’in kudretine durmadan çarpmışlardır. Hedef olduk, ama yılmadık. İftiralara uğradık, ama yıkılmadık.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI DİMDİK AYAKTADIR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya üzerinden MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na yapılan saldırılara cevap vererek, ''Sosyal medyada bazı yorumcular, kendi aculluklarını ve isabetsiz değerlendirmelerini sorgulamak yerine kabahati başkalarında aramaya çalışmaktadır. Hatta kimi faturayı parti politikalarımıza çıkarmaya çalışarak kendi kusur ve eksikliklerini örtbas etmeye çalışmaktadır. MHP’nin tutumunu hâlâ anlamıyoruz moduna girip “siyasi şıklıktan” dem vuranlar, söylediklerimizden söylemediklerimizi çıkaranlardır. Bu gibiler, esasen söylemediklerimiz üzerinden yorum yaptıkları içindir ki, söylenenler karşısında şaşkınlık içerisinde kalmaktadır. Hiç kimsenin endişesi olmasın Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır Türkiye’nin geleceğinin mimarı olacaktır.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Yalçın:, Cumhur, İttifakı, Dimdik, Ayaktadır,
Yorumlar
Haber Yazılımı