Hazine Bakanı Albayrak'tan Bahçeli'ye Teşekkür
Haber Detayı
09 Mayıs 2020 - Cumartesi 23:22 Bu haber 4565 kez okundu
 
Hazine Bakanı Albayrak'tan Bahçeli'ye Teşekkür
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MHP'nin verdiği destekle aşamayacakları badirenin olmayacağını söyledi.
SİYASET Haberi
Hazine Bakanı Albayrak'tan Bahçeli'ye Teşekkür

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ekonomi yönetimiyle ilgili kendisine verdiği destekten dolayı telefonla arayarak teşekkür ederken, sosyal medyadan yaptığı açıklamada ise MHP'nin verdiği destekle aşamayacakları badirenin olmayacağını söyledi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN BAKAN ALBAYRAK'I BAŞARILI BULDUĞU AÇIKLAMASI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı ekonomi yönetiminde başarılı bulduğunu belirterek, ''IMF heyetiyle otel lobilerinde kulis yapanlar Türkiye ekonomisine atıp tutuyorlar. Çok başarılı bulduğumuz Sayın Berat Albayrak’a verip veriştiriyorlar! İnsan da biraz edep olur, biraz erdem olur, Kemal Derviş’in yardakçıları, devşirilmiş ucubeler Türk milletini kandıramazlar.'' demişti.

 

BAKAN ALBAYRAK'IN MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR ETTİĞİ AÇIKLAMASI

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine destek verdiği açıklamasını sosyal medyadan paylaşarak yaptığı açıklamada, ''Tüm gayreti ile Büyük ve Güçlü Türkiye idealini sahiplenen, siyasette gayesi millet olan sizlerin ekonomideki mücadelemize verdiği destek bizler için tarifsizdir. Bu destek ile aşamayacağımız badire yoktur. Size ve şahsınızda MHP ailesine şükranlarımı sunarım.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hazine, Bakanı, Albayrak'tan, Bahçeli'ye, Teşekkür,
Yorumlar
Haber Yazılımı