Cumhur İttifakı'na Yönelik Tartışmada Aslında Ne Oldu?
Haber Detayı
10 Mayıs 2020 - Pazar 01:47 Bu haber 4890 kez okundu
 
Cumhur İttifakı'na Yönelik Tartışmada Aslında Ne Oldu?
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım üzerine siyasi kulisler hareketlendi.
MHP Haberi
Cumhur İttifakı'na Yönelik Tartışmada Aslında Ne Oldu?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2011 yılındaki bir konuşması üzerine başlayan ''Cumhur İttifakı Bozuluyor mu?'' tartışmaları, MHP'li yöneticilerin ''Bozkurt duruşu olmalı insanın'' sözleriyle başlayan ikinci paylaşımıyla tansiyonu iyice yükseltti. Bu tartışmalara son noktayı ise MHP'li Semih Yalçın koydu.

 

SİYASİ KULİSLERİ HAREKETLENDİREN PAYLAŞIM

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2011 yılındaki ''Kararsızlığın, inançsızlığın, gecikmenin ve tembelliğin başarısızlığı hazırlayan unsurlar olduğu şüphesizdir. Üç Hilal’in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur, ihtiyaçtır ve geleceğin lider ülke idealinin gerçekleşmesi buna bağlıdır.'' sözlerini sosyal medyadan paylaşması üzerine siyasi kulisler bir anda hareketlendi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN BOZULDUĞU YÖNÜNDE FİTNE ÇIKARILDI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın yaptığı bu paylaşımın ardından, Cumhur ittifakı'na fitne sokmak isteyenler, MHP'nin Cumhur İttifakı'nı bozduğu ve bundan sonra tek başına hareket edeceği yönünde haberler ve paylaşımlar yaparak siyasi kulisleri hareketlendirdi.

 

MHP YÖNETİCİLERİNİN KULİSLERİ HAREKETLENDİREN İKİNCİ PAYLAŞIMI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın bu paylaşımından sonra MHP'nin üst düzey yöneticileri, ''Bozkurt duruşu olmalı insanın, hain pusuları bertaraf eden, Bozkurt bakışı olmalı insanın, yurduna göz dikenin gözünü oyan, Bozkurt Lideri olmalı insanın, ergenekondan çıkarıp, vatan kuran, vatan kurtaran!'' sözlerini içeren metni MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin resmiyle birlikte sosyal medyadan paylaşmaya başladı.

 

Söz konusu metin MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP'li TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, MHP İstanbul İl Başkanlığı ve Türkiye genelinde bir çok Teşkilat ve Ülkücüler tarafından paylaşılılınca, Türkiye'de siyasetin nabzı birden yüksek atmaya başladı.  

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYDU

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya üzerinden MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na yapılan saldırılara cevap vererek, ''Sosyal medyada bazı yorumcular, kendi aculluklarını ve isabetsiz değerlendirmelerini sorgulamak yerine kabahati başkalarında aramaya çalışmaktadır. Hatta kimi faturayı parti politikalarımıza çıkarmaya çalışarak kendi kusur ve eksikliklerini örtbas etmeye çalışmaktadır. MHP’nin tutumunu hâlâ anlamıyoruz moduna girip “siyasi şıklıktan” dem vuranlar, söylediklerimizden söylemediklerimizi çıkaranlardır. Bu gibiler, esasen söylemediklerimiz üzerinden yorum yaptıkları içindir ki, söylenenler karşısında şaşkınlık içerisinde kalmaktadır. Hiç kimsenin endişesi olmasın Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır Türkiye’nin geleceğinin mimarı olacaktır.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhur, İttifakı'na, Yönelik, Tartışmada, Aslında, Ne, Oldu?,
Yorumlar
Haber Yazılımı