MHP'li Yaşar Yıldırım: Akşener'in Maskesi Düştü
Haber Detayı
04 Kasım 2021 - Perşembe 11:03 Bu haber 2097 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Yıldırım: Akşener'in Maskesi Düştü
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Meral Akşener'in fikrini zikrine uyduran İlahi Kudret'in tüm maskeleri düşürdüğünü söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Yıldırım: Akşener'in Maskesi Düştü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile terörist başını aynı cümlenin içinde anarak, Öcalan'a Sayın deme gafletine düşen İyi Parti Genel Başkan Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Meral Akşener'in fikrini zikrine uyduran İlahi Kudret'in, Meral Akşener'i rezil ederek maskesini düşürdüğünü söyledi.

 

MERAL AKŞENER'İN HDP STRATEJİSİNDE MIZRAK ÇUVALA SIĞMADI

 

HDP’yi Kürt siyasi hareketinin temsilcisi olarak gördükten sonra HDP'yi meşrulaştırma gayretkeşliğine soyunan İyi Parti Genel Başkan Meral Akşener, Milliyetçi oyları partisine devşirme gayretiyle Irak ve Suriye tezkeresine Evet oyu vermek için parti grup kararı almasına rağmen, partisinin Milletvekillerinin bir kısmının oylamaya katılmamasına ve Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz'ın tezkereye Hayır oyu vermesine ses çıkarmamıştı. Siyasi partilerin gizli ajandalarının deşifresine yönelik önemli ip uçlarını ortaya çıkaran tezkere oylaması, İyi Parti'nin Evet oyu verme kararında esasen hiç de samimi olmadığını ortaya koymuştu.

 

Siirt gezisinde bulunduğu bölgeyi Kürdistan olarak tanımlayan esnaf görünümlü provokatöre sessiz kaldığı için, kendisine tepki gösteren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın ''Hayali Kürdistan olanın mekânı kabristan olur.'' sözlerini hazmedemeyen Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Evlatlarım, elinizde her zaman bir kalem olsun ama yeri geldi mi de zülfikâr bulunsun.'' sözlerine atıfta bulunarak, ''Buyurun boynumu kesin'' diyerek adeta boynunu Zülfikara uzatarak kendini ele vermişti.

 

Bütün bu HDP'ye şirin görünme çabalarını sanki kendisi yapmamış gibi davranan Meral Akşener, son grup toplantısında Zülfikara boynunu uzatma sözlerinin ardından ''HDP’yi PKK’nın yanında konumlandırıyorum'' sözlerini sarfetti. Kürdistan tartışmasındaki sessizliğinden kaynaklanan tepkileri göğüslemek için MHP Lideri Devlet Bahçeli ile terörist başını aynı cümlenin içinde anarak, Öcalan'a Sayın deme gafletine düştü.

 

MHP'Lİ YAŞAR YILDIRIM'DAN MERAL AKŞENER'E SERT TEPKİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile terörist başını aynı cümlenin içinde anarak, Öcalan'a Sayın deme gafletine düşen İyi Parti Genel Başkan Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk Milleti uğrunda ömrünü mücadelelerle geçirmiş bilge bir Lider’le, Türk’e hainlik eden aşağılık bir bebek katilini aynı cümlede anmaya kalkarsanız, İlahi kudret maskenizi düşürür, zikrinizi fikrinize uydurur, rezil duruma düşersiniz! Devlet Bahçeli’yi anarken iki kere düşünün!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Yaşar Yıldırım, Sayın tartışması, İlahi Kudret, fikri zikrine, uydu, maskeler düştü, tezkere tartışması, TBMM, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı