MHP'li Özdemir'den Hayalleri Denize Düşen Yazara Ayar
Haber Detayı
09 Kasım 2022 - Çarşamba 14:16 Bu haber 1999 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Hayalleri Denize Düşen Yazara Ayar
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ittifakı bozmaması üzerine hayalleri denize düşen solak yazara tavsiyelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Hayalleri Denize Düşen Yazara Ayar

Hazırladıkları Anayasa değişikliği teklifini tüm siyasi partilere götürürken HDP'yi de ziyaret eden Ak Parti'nin hamlesi üzerinden Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışan solak medyaların bülbüllerinden olan Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmasını yadırgadığını ifade eden Deniz Zeyrek'in şimdiye kadar HDP’ye üye olmamasını yadırgadıklarını söyledi.

 

AK PARTİ HEYETİNİN HDP'Yİ ZİYARETİ ÜZERİNDEN ÇIKARILAN FİTNE

 

Türkiye'de Başörtüsü meselesi kanunen çözüldüğü halde olmayan sorunu çözmek için Kanun Teklifi veren CHP'ye tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, meseleyi bir adım daha ileriye taşıyarak Anayasa değişikliği önerisi yapmıştı. Anayasa değişikliği için teklif hazırlayan Ak Parti, değişiklik önerilerini TBMM'de grubu olan tüm siyasi partilere götürdü. 

 

Hazırladıkları Anayasa değişikliği teklifini tüm siyasi partilere götürürken HDP'yi de ziyaret eden Ak Parti'nin hamlesi üzerinden Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışan solak medyanın bülbülleri ve 6'lı muhalif ittifak cenahı, konuya ilişkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ne diyeceğine yönelik sürekli açıklama yaparak meseleyi kaşımaya başladılar. 6'lı muhalif ittifaka masa altından destek veren HDP'yi meşrulaştırma gayreti güden CHP ve İyi Parti cenahı, kendilerinin HDP ile olan yakınlaşmalarını unutarak, Ak Parti'nin Anayasa değişikliği için HDP'yi ziyaret etmesini diline doladı. 

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN MUHALİFLERİN ALAYINA NET CEVAP

 

Esasen terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı HDP konusunda hiç taviz vermeyen ve bundan sonra da taviz vermeyecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhalif medya ve siyasetçilerin alayına birden verdiği cevapta, Ak Parti'nin TBMM'de grubu bulunan tüm siyasi partilere Anayasa değişikliği teklifini sunma çerçevesinde HDP ile görüştüğünü hatırlatarak, ''HDP’yle niye görüşülmüş? Biz buna ne diyecek, nasıl bir tepki gösterecekmişiz? Günlerdir cevabı aranan marazi sorular bunlardır. HDP’ye nasıl baktığımızı tekrar etmeye lüzum bile duymuyorum. Ak Parti heyetinin CHP’yle kurduğu temasa ses çıkarmayanların bizim sırtımızdan HDP’yi dillerine dolamaları müflis ve müfsit bir tavırdır. Zira bizim gözümüzde HDP neyse, CHP’de odur ve aynısıdır. Sosyal medyadan MHP'ye asla istikamet çizilemeyecektir. Fitne tezgahı açanlara, el ovuşturan asalaklara, bozguncu telkinlere, iki yüzlü tahriklere, oyun içinde oyun kuranlara, onunla görüştü, bununla buluştu masalı anlatanlara, Cumhur İttifakı’nı sorgulayanlara kapalıyız, alayına birden de yüzümüzü dönmüş durumdayız. Topuna diyorum ki, haydi başka kapıya.'' dedi.

 

HAYALLERİ DENİZE DÜŞEN DENİZ ZEYREK, DEVLET BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNİ YADIRGAMIŞ

 

Başörtüsü konusunda CHP'nin Kanun Teklifi vermesini ve Ak Parti'nin daha ileriye giderek Anayasa değişikliği önerisi yapması hakkında geçen hafta değerlendirmelerde bulunan Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Cumhur İttifakı'nın Anayasa'yı değiştirmeye TBMM'deki Milletvekili sayısının yetmeyeceğini bilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Teklifin TBMM'de reddedilmesi halinde mücadeleye devam edeceğini belirterek, ''Peki Erdoğan geçmeyeceğini bile bile Anayasa değişiklik teklifinin TBMM'ye verilmesini neden bu kadar istiyor ve savunuyor? Tek bir cevabı var. Seçim kampanyası boyunca CHP, İyi Parti, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'yi Kılıçdaroğlu'nun da oy almayı arzuladığı muhafazakar seçmene şikayet etmeyi, bütün muhafazakarları yine kendi partisinde birleştirmeyi planlıyor." demişti. Esasen Başörtüsü üzerinden yapılacak her tartışmada savunduğu CHP ve ortaklarının Ak Parti'ye karşı zararlı çıkacağını çok iyi bilen ve bunu dillendirmeye çalışan Deniz Zeyrek, ümidini MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'nı bozacak bir hamle yapmasına bağlayan solak medyanın bülbüllerinden olduğunu her haliyle belli ediyordu.

 

İçerisinde Ak Parti ve MHP'nin geçtiği her konuda iki siyasi partinin birbirine düşmesi ve Cumhur İttifakı'nın dağılması için nifak sokucu değerlendirmelerde bulunmaya özen gösteren Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, HDP ile Anayasa değişikliği konusunda görüşen Ak Parti'ye kızacağını düşündüğü MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, Ak Parti'ye kızıp Cumhur İttifakı'nı bozmaması üzerine hayalleri boşa düşünce; MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin TBMM'de grup toplantısında yaptığı açıklamayı yadırgadığını söyledi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN DENİZ ZEYREK'E TAVSİYE

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin TBMM'de grup toplantısında yaptığı açıklamayı yadırgadığını ifade eden Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek'e tavsiyelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımızın dün Meclis grup toplantımızda yaptığı açıklamalarını yadırgadığını ifade eden Deniz Zeyrek zahmet buyurmasın, zira kendisini iyi tanırız! Doğrusu, biz Deniz Zeyrek’in HDP’ye şimdiye kadar üye olmamasını yadırgıyoruz. MHP hazımsızlığında malum ve meşum çevrelerin Keten Tohumluğunu yapmaya aday olan bu beyhude uğraşlı şahıs böylelikle dürüst davranmış olur, kurnazlık ve sinsilikle hizmet ettiğini düşündüğü hedefinde de hiç değilse biraz olsun belki kıymet bulur!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, ittifakı bozmaması, üzerine, hayalleri denize düşen, solak yazara, tavsiye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı