MHP'li Vahapoğlu'ndan Asimetrik Savaş Uyarısı
Haber Detayı
29 Eylül 2021 - Çarşamba 02:21 Bu haber 2229 kez okundu
 
MHP'li Vahapoğlu'ndan Asimetrik Savaş Uyarısı
MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Ülkü Ocakları'nı hedef alan ülkenin Türkiye'ye Asimetrik Savaş operasyonu yaptığını açıkladı. .
MHP Haberi
MHP'li Vahapoğlu'ndan Asimetrik Savaş Uyarısı

Ülkü Ocaklarının terörist bir organizasyon olup olmadığının araştırılmasına yönelik hadsiz ve haksız bir karar alan ABD Temsilciler Meclisi’ne tepki gösteren MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Türkiye'nin milli direnç merkezlerinden birisi olan Ülkü Ocakları'na yapılan saldırının Asimetrik Savaş stratejisinin itibarsızlaştırma operasyonu olduğunu söyledi. 

 

ASİMETRİK SAVAŞTA, HEDEF ALINAN ÜLKENİN MİLLİ DİRENÇ MERKEZLERİNE SALDIRILIR

 

Ülkü Ocakları'nı hedef alan ABD'nin Türkiye'ye karşı Asimetrik Savaş stratejisi uyguladığına dikkat çeken MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Asimetrik savaşta, hedef alınan ülkenin milli direnç merkezlerine saldırılır. Ülkü Ocakları hakkında ABD Temsilciler Meclisinin araştırma kararı alması ve Alman Meclisinde Ülkü Ocakları aleyhine araştırma yapılmasına dair teklif ve benzeri çabaların bu kapsamda değerlendirilmesi gerekir. Terörle ilişki kurmaya çalışılmaları ise itibarsızlaştırma operasyonudur.'' dedi.

 

KARŞILARINDA EĞİLMEYEN ÜLKÜ OCAKLARI VE MHP'Yİ HEDEFE KOYDULAR

 

ABD, AB ve Rusya'nın, küresel güçler karşısında eğilmediği için Ülkü Ocakları ve MHP'ye saldırdıklarını belirten MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, ''Tüm bu çabalar bizlerin yetiştiği Ülkü Ocaklarımız için şeref nişanesidir. Karşılarında eğilmeyen ve dümen sularına gitmeyen Ülkü Ocakları ve MHP Türkiye’nin sigortasıdır. Tüm bu gelişmeler MHP’nin ve Ülkü Ocaklarının rotasının doğru ve milli olduğunun göstergesidir. Türk Milleti; ABD’nin, AB ülkelerinin, Rusya’nın, PKK ve FETÖ severlerin ve tüm yandaşlarının MHP ve Ülkü Ocaklarına niye saldırdıklarının farkındadır ve yanımızdadır. Gerisi boştur.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Bursa Milletvekili, Hidayet Vahap oğlu, Ülkü Ocakları, hedef alan ülke, asimetrik savaş, Türkiye, MHP, direnç merkezi, eğilmeyen, dik duran, saldırı
Yorumlar
Haber Yazılımı