MHP'li Taytak'tan Türk Aile Yapısını Korunma Önerisi
Haber Detayı
12 Şubat 2021 - Cuma 09:47 Bu haber 2337 kez okundu
 
MHP'li Taytak'tan Türk Aile Yapısını Korunma Önerisi
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türk aile yapısını hedef alanlara karşı tedbir alınmasını ve Kadın Kültür Evleri Projesi'nin yaygınlaşmasını istedi.
MHP Haberi
MHP'li Taytak'tan Türk Aile Yapısını Korunma Önerisi

2021 yılının Aile Yılı ilan edilmesi hakkında TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Küreselcilerin modernleşme adı altında dijital mecralar aracılığıyla Batı kültürünü empoze etmesinin Türk aile yapısını tehdit ettiğini belirterek, kirli ve çarpık ilişkilerin gösterildiği yayınların önlenmesi gerektiğini söyledi.

 

MODERNLEŞME ADI ALTINDA TÜRK AİLE YAPISI DEĞİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

 

Aile insanlığın sahip olduğu en önemli toplumsal yapı taşıdır, milletimizi ayakta tutan en temel değerdir. Aile evrensel ve kutsaldır, âlemde kurulmuş ilk yapıdır. Ailenin mutlu olması toplumun huzurlu olmasıyla eş değerdir. Bir toplumda aile kurumu ne kadar güçlü olursa o toplumun oluşturduğu millet ve devlet de o kadar güçlü olur. "Modernleşme" adı altında Batı kültürünün, sosyal medyanın, amaçlanan küresel ve dijital dünyanın Türk aile yapısına tehdit oluşturduğu yadsınamaz bir gerçektir. Değiştirilmeye çalışılan aile yapımız ve ahlaki değerlerin etkisini yitirmesiyle meydana gelen olaylarda "aile" kavramının değeri çok daha iyi anlaşılmıştır.

 

ÇARPIK İLİŞKİLERİN DETAYLARIYLA YAYINLANMASINA KARŞI ÖNLEM ALINMALIDIR

 

Hemen hemen her gün bir dizi, film gibi izlediğimiz kadın cinayetleri toplum vicdanını sarsmaktadır. Anne, eş, çocuk cinayetleri sistematik olarak, sansürsüz görüntülerle, tüm detaylarıyla günlerce ekranlarda yol gösterir gibi yayınlanmaktadır. Kirli diyalogların, çarpık ilişkilerin gündüz kuşağında zihinleri zehirlediğine şahit olmaktayız. Bu yayınlar, pandemi döneminde evde bulunan yavrularımızın da fikir dünyasını karartmaktadır. Bu yayınlarla ilgili mutlaka ve mutlaka önlem alınmalıdır.

 

EVLATLARIMIZI TERÖRDEN VE UYUŞTURUCUDAN KORUMALIYIZ

 

Ailenin temeli kadınlarımızdır. Ülkenin geleceği, kadınlarımızın yetiştireceği evlatlarımızın elindedir. Gelecek nesillerimizi koruyacak olan en güçlü önlem, kadınlarımızın cesareti ve dikkati olacaktır. Çocuklarını terör örgütünden geri almak için korkusuzca, aylardır evlat nöbeti bekleyen Diyarbakır Anneleri, bu gerçeğin en önemli örneklerinden birisidir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ifade ettiği gibi "Kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir." Annelerimiz, yavrularımızı teröristlerin, terör hamilerinin, terör sevici siyasilerin eline bırakmamalı; evlatlarımızı uyuşturucudan ve kötü alışkanlıklardan korumak için tedbirli olmalıdır. Unutmamak gerekir ki en iyi narkotik polisi annedir. 

 

KADIN KÜLTÜR EVLERİ PROJESİ TÜM ÜLKEDE UYGULANMALIDIR

 

Bu bağlamda, bilinçli bir kadının önemini bilen, sosyal ve ekonomik hayata katılımları artırılarak sahip oldukları potansiyelin ortaya çıkmasını amaçlayan Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek Bey'in başlatmış olduğu 2021 Afyonkarahisar Aile Yılı kapsamında gerçekleştirilen Kadın Kültür Evleri Projesi, kadınlarımızın yöresel kültürü, genel kültürü, değerler kültürünü öğrenmesi ve üretime katkı sağlaması açısından çok önemlidir. Hayattaki en önemli varlıklarımız olan evlatlarımız, kadınlarımız ve ailelerimiz için, bu çalışmaya emek veren kıymetli valimiz Gökmen Çiçek Beyefendi'ye, bürokratlarımıza, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize ve katılım sağlayan tüm hanımefendilerimize teşekkürlerimi sunuyor, bu projenin tüm ülkemizde uygulanmasının milletimiz için hayırlı olacağını düşünüyoruz.  

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Afyonkarahisar Milletvekili, Mehmet Taytak, Türk aile yapısı, Tehdit altında, korunmalı, Kadın kültür evleri, proje yaygınlaşmalı, uyuşturucu mücadelesi
Yorumlar
Haber Yazılımı