MHP Aydın İl Başkanı Alıcık'tan Büyük Kurultay Açıklaması
Haber Detayı
11 Şubat 2021 - Perşembe 16:22 Bu haber 3063 kez okundu
 
MHP Aydın İl Başkanı Alıcık'tan Büyük Kurultay Açıklaması
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP 13. Olağan Büyük Kurultay'ında izleyeceği politika hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP Aydın İl Başkanı Alıcık'tan Büyük Kurultay Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye destek konusunda her zaman ilk açıklamayı yapan MHP Adana İl Başkanlığı'ndan sonra her zamanki gibi sırayı bozmayan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Büyük Kurultayda Genel Başkan adaylığını açıklayan Lider Devlet Bahçeli etrafında kenetleneceklerini açıkladı.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE ADANA'DAN SONRA İKİNCİ DESTEK AYDIN'DAN

 

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendi 10 Şubat 2021 Çarşamba günü  yapılan MYK toplantısında 18 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan MHP Büyük Kongresinde genel başkan adaylığını açıklamıştır. Türk Milletimize , Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü Harekete, Türk Dünyasına hayırlı olsun. 18 Mart 2021’de yapılacak 13. Olağan Büyük Kurultayımızda, MHP Aydın  teşkilatları olarak bütün varlığımızla liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin etrafında kenetleneceğimizi cennet Aydın Kentimiz kamuoyuna ve dava arkadaşlarımıza bildirmekten bahtiyarlık duyuyoruz.'' dedi.

 

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Aydın İl Başkanı, Haluk Alıcık, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Adaylık açıklaması, ikinci destek, destek açıklaması, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı