MHP'li Taytak: 2023 Seçimlerinde Şerre Kilit Vuracağız
Haber Detayı
18 Aralık 2021 - Cumartesi 10:56 Bu haber 1964 kez okundu
 
MHP'li Taytak: 2023 Seçimlerinde Şerre Kilit Vuracağız
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, muhaliflerin yıkım stratejisine rağmen 2023 seçimlerinde hayra anahtar, şerre kilit olacaklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Taytak: 2023 Seçimlerinde Şerre Kilit Vuracağız

2022 yılı bütçesi üzerine TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, sorunlarını dinledikleri vatandaşların sorunlarının çözümüne yönelik girişimlerde bulunduklarına dikkat çeken MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TBMM'yi gündüz kuşağı programlarına ve yalan rüzgârlarına çevirmeye çalışan muhaliflerin kirli siyaset diliyle kaos üreten yıkım stratejisi izlemesine rağmen MHP ve Cumhur İttifakı'nın Türkiye'yi güvenli bir geleceğe taşımak için çaba sarfettiğini belirterek, 2023 seçimlerinde de hayra anahtar, şerre kilit olacaklarını söyledi.

 

MUHALEFETİN KİRLİ SİYASETİNE RAĞMEN TÜRKİYE'Yİ GÜVENLİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

 

Muhalefetin kirli siyaset diliyle kaos üreten yıkım stratejisi izlemesine rağmen MHP ve Cumhur İttifakı'nın Türkiye'yi güvenli bir geleceğe taşımak için gösterdiği kararlılığa dikkat çeken MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ''Birinci Dünya Savaşı'ndan ağır yara alarak çıkan Türk milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde TBMM'yi açarak kazandığı Kurtuluş Savaşı ve ardından kurduğu yeni cumhuriyetle egemenliğimizin kayıtsız şartsız Türk milletinin iradesinde olduğunu yüz yıl önce dünyaya ilan etmiştir. 15 Temmuzda bir kez daha saldırıya uğrayan ve yeniden Gazi unvanı alan bu kutlu çatı altında Gazi Meclisi yetenek yarışmalarına, gündüz kuşağı programlarına, yalan rüzgârlarına çevirmeye çalışan kirli siyaset diline; toplumu kaosa sürüklemeye çalışan nifak tohumlarına ve yıkıcı muhalefet anlayışına rağmen hem Büyük Taarruz'un 100. yılına hem de cumhuriyetimizin 100'üncü yılına adım adım yaklaştığımız bugünlerde, MHP ve Cumhur İttifakı olarak yapıcı siyaset anlayışımızla Türk milletinin refahı, huzuru güvenliği ve en önemlisi devletimizin bekası için çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. MHP olarak ülkemizin büyümesini, gelişmesini, milletimizin huzurunu, devletimizin bütünlüğünü önemsiyoruz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin ifade ettiği gibi MHP, Türkiye'nin önüne aydınlık ufuklar açarak ülkemizi ve milletimizi güvenli bir geleceğe taşımaya kararlıdır.'' dedi.

 

2023 SEÇİMLERİNDE HAYRA ANAHTAR ŞERRE KİLİT OLACAĞIZ 

 

Asgari ücret miktarının yüzde 50 oranında artmasına emeği geçenlere teşekkür ettikten sonra Afyonkarahisar'a yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ''Afyonkarahisar'ımıza yapılan yatırımlar, gerçekleşecek projeler, verilen destekler ve teşvikler şehrimizi Anadolu'nun ortasında parlayan bir yıldız hâline getirmiştir. Kurtuluşun şehri, cumhuriyetin kazanıldığı topraklar Anadolu'nun kilidi Afyonkarahisar Allah'ın izniyle 2023 seçimlerinde de hayra anahtar, şerre kilit olacaktır. Valimiz Sayın Gökmen Çiçek Beyefendi'nin himayelerinde kurulan ve geçtiğimiz günlerde TİSK'in düzenlediği 'İşimizin Yarını' adlı yarışmada 1'inci olan Kadın Kültür Evleri Projemiz tüm ülkemize örnek bir çalışma olmuştur. İlçelerimize yapılması planlanan gençlik merkezleriyle, spor tesisleriyle ve Afyonkarahisar futbol kamp merkezi gibi yatırımlarla ilimiz sporun cazibe merkezi hâline gelmiştir. Termal turizmde, seralarda, elektrik ve konut ısınmasında kullanılan suyun metreküp fiyatında düzenlemeler getirerek yatırımcılarımıza, işletmelerimize ve belediyelerimize büyük avantaj sağladık. Afyonkarahisar'da bütün ilçelerimizin yararlanacağı şekilde KOSGEB temsilciliklerinin açılması ilimize yüzlerce yeni KOBİ kazandırmıştır. Afyonkarahisar'ın en önemli üretimlerinden biri olan sucuk sektöründe üretim yapan firmaların problemlerine ve taleplerine yasal çözümler getirdik.'' dedi.

 

SORUNLARINI DİNLEDİĞİMİZ VATANDAŞLARIN TALEPLERİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

 

MHP'nin Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında yapılan ziyaretlerde her kesimden vatandaşın sorunlarını dinlediklerini ve sorunların çözümüne yönelik girişimlerde bulunduklarını belirten MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin talimatlarıyla ilimizle birlikte 81 ilde gerçekleştirdiğimiz Adım Adım 2023, İl İl Anadolu  programlarımız kapsamında sivil toplum kuruluşlarını, çiftçilerimizi, esnafımızı, sanayicimizi, kısacası, toplumun her kesiminden vatandaşlarımızı dinledik. Pandemi döneminde sıkıntı yaşayan küçük esnaflarımızın can suyu kredileriyle sıfır faiz, iki yıl ödemesiz, beş yıl vadeyle 50 bin TL kredi ve BAĞKUR prim borçlarıyla ilgili düzenleme talepleri vardır; Kredi Garanti Fonu kapsamında verilen kredilerden yararlanmak istemektedirler. Çiftçilerimiz, Tarım Kredi Kooperatiflerine ve Ziraat Bankasına olan borçları için uzun vadede yapılandırma istemektedirler, bizler de bu talepleri ilgili bakanlarımıza ilettik.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Afyonkarahisar Milletvekili, Mehmet Taytak, muhaliflerin, yıkım stratejisi, rağmen, 2023 seçimleri, başaracağız, MHP, Ak Parti, Cumhur İttifakı, seçim, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı