MHP'li Sözlü: Kararlılığımızı Test Etmek Kimsenin Haddi Değil
Haber Detayı
11 Ağustos 2020 - Salı 02:32 Bu haber 6135 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: Kararlılığımızı Test Etmek Kimsenin Haddi Değil
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Türkiye'nin meşru haklarını gasp etmenin kimsenin haddi olmadığını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: Kararlılığımızı Test Etmek Kimsenin Haddi Değil

Türkiye'nin Libya ile anlaşma yapmasından sonra Mısır ile legal olmayan bir anlaşma yapan ve Türkiye'nin Oruç Reis gemisinin araştırma yapması için Navtex ilanı üzerine karşı hamle olarak Navtex duyurusunda bulunan Yunanistan'ın tavırlarından sonra, adeta savaş tamtamlarının duyulduğu Akdeniz'deki gerginliği değerlendiren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Türkiye'nin meşru haklarını gasp etmek ve kararlılığını test etmenin kimsenin haddi olmadığını söyledi.

 

MEŞRU HAKLARIMIZI GASPETMEK İSTEYENLER KARARLILIĞIMIZI YENİDEN GÖRECEKTİR

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Doğu Akdenizde yaşanan gerginlikle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Doğu Akdeniz'de çeşitli oldu-bittilerle, kurdukları ittifaklarla meşru haklarımızı yok saymak, gasp etmek isteyenler Türkiye'nin kararlılığını yine, yeniden görecektir. Meşru haklarımızı gasp etmek kimsenin haddi olmadığı gibi kararlılığımızı test etmekte kimsenin haddi değildir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Doğu Akdeniz, Sismik araştırma, Oruç Reis Gemisi, Savaş Gemileri, Türkiye Yunanistan, Libya
Yorumlar
Haber Yazılımı