MHP'li Sözlü'den Gökkuşağı Rengine Bulananlara Tepki
Haber Detayı
17 Mart 2021 - Çarşamba 09:37 Bu haber 4552 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Gökkuşağı Rengine Bulananlara Tepki
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, düşünce ve işbirlikçilik açısından renkleri gökkuşağı rengine bulanmış siyasetçilere tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Gökkuşağı Rengine Bulananlara Tepki

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu’nun Öğrenci Andı’yla ilgili aldığı karara tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Danıştay'ın Öğrenci andı kararından dönmesi gerektiğini belirterek, düşünce ve işbirlikçilik açısından renkleri gökkuşağı rengine bulanmış siyasetçilerin MHP'nin kırmızı çizgisini sorgulamaya haklarının olmadığını söyledi.

 

ÖĞRENCİ ANDI'MIZDAN VE TÜRKLÜK'TEN KİM UTANIYOR? GÖKKUŞAĞI KOALİSYONU AKTİVE Mİ EDİLDİ?

 

Düşünce ve işbirlikçilik açısından renkleri gökkuşağına dönüşen siyasetçilerin MHP'nin kırmızı çizgilerini sorgulama hadsizliğine düştüğünü belirterek, Türklüğe her zaman düşmanlık eden Gökkuşağı Koalisyonu'nun tekrar aktive edilişine dikkat çeken MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Andımız kime ve niçin batar ki? Andımızdan kim utanmış; kime batmış? Karardan dönülmelidir. Dönmez iseniz kimin neresine batmış Andımız. Onu açıklayın. Türklük'ten kim utanıyor? Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan; bunlar Ak Parti eskisi ve CHP müttefiki. Cihan İslam ve Mehmet Bekaroğlu, bunlarda Ak Parti eskisi ve CHP'li. Hepsi birden Andımıza karşı. Gel gör ki Gökkuşağı rengine bulanmış CHP'nin sözcüsü Öztrak pişkince MHP'nin kırmızı çizgisini soruyor. PKK ile HDP ile iş tutup MHP'nin Liderine sataşmak... pişkin Faik.'' dedi.

 

 Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, düşünce ve işbirlikçilik, açısından renkleri, gökkuşağı rengine, dönüşen siyasetçiler, Öğrenci Andı, Türk Milleti
Yorumlar
Haber Yazılımı