MHP Adana'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Baro Sekreterine Tepki
Haber Detayı
03 Nisan 2021 - Cumartesi 09:49 Bu haber 6708 kez okundu
 
MHP Adana'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Baro Sekreterine Tepki
MHP Adana İl Teşkilatı'ndan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Adana Barosu Genel Sekreteri Semih Gökayaz'a sert tepki.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Baro Sekreterine Tepki

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Teşkilat mensupları ile MHP Genel Merkezi'nden, Farklı televizyonlara çıkarak ücretli yorumculuk yapanlara tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef göstermeye çalışan Adana Barosu Genel Sekreteri Semih Gökayaz'a tepki yağdı.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNE CEVAP YAZAN SEMİH GÖKAYAZ NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, ''Televizyon ekranlarında sabit ama haftalık ücret mukabilinde yorum yapan bildik isimler, Kılıçdaroğlu’ndan aldıkları asparagas sufleleri cansiperane savunuyorlar, servis ediyorlar, nöbetleşe gündem işgaline soyunuyorlar. Ne söylesek nafile, hep aynı havadalar. Mesela, Necdet Saraç, Şaban Sevinç, Ali Haydar Fırat, Hakan Bayrakçı, Orhan Bursalı ve Sevilay Yılman’a varıncaya kadar farklı televizyon ekranlarda CHP’nin hem sözcülüğünü hem seçim kulisi yapan ücretli tetikçilere üzülüyorum, durmadan yırtınıp kendilerini paralıyorlar.'' sözlerine cevap yazarak kendince MHP Lideri Bahçeli'ye sorumluluk yüklemeye çalışan Adana Barosu Başkan Adayı olan Adana Barosu Genel Sekreteri Semih Gökayaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devlet Bahçeli’nin isimlerini saydığı/hedef gösterdiği kişilerin kılına zarar gelirse tek sorumlusu Devlet Bahçeli’dir.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANI BÜNYAMİN AVCI'DAN SEMİH GÖKAYAZ'A CEVAP

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada, ''Adana'da semih gökayaz adlı müptezel, Liderimiz sana da söylüyor aslında. Baro'ya seçilebilmek için ha gayret, biraz daha yırtın. Haddini bilmez, densiz, değersiz şey. Her gün yalan haber ve yorumlarla vatandaşlarımızı MHP’ye, Liderimize, devlete, milli iradeye karşı tahrik eden kötüleri savunmak için yırtınan müptezel; Sayın Genel Başkanımız ve MHP sizin bulunduğunuz zillet çukurundan çok yukarılarda, hak ve hakkaniyet mevkiinde. Karakteriniz çamur atmaya müsait ama bulaştırmaya gücünüz yetmez çünkü çukurdasınız.'' dedi.

 

MHP ADANA MİLLETVEKİLİ MUHARREM VARLI'DAN SEMİH GÖKAYAZ'A CEVAP

 

MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, yaptığı açıklamada, ''Ülkemizin hayrına bir düşüncesi olmayan, hep muhalefet etmeyi marifet zanneden gayri milli karakterler;  hep Sayın Genel Başkanımızı, Milliyetçi Hareket’i edepsizce, çirkin, haddini bilmez şekilde karalıyorlar, suçluyorlar, hedef gösteriyorlar. İsim yapmak için kendini yırtma. Sen kimsin ki Liderimizi sorumlu tutacaksın; haddini bil.'' dedi.

 

 

MHP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN SEMİH GÖKAYAZ'A CEVAP

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir kancıklık planı var her halde bildiğiniz; Devlet Bahçeli'ye bulaştırmak üzere.'' dedi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ SEVDALILARI İSİMLİ HESAPTAN SEMİH GÖKAYAZ'A CEVAP

 

Hüseyin Sözlü Sevdalıları isimli sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Bu kadar korkmayın.. Bişey yapılmaz. Milliyetçi hareketin geleneğinde bu yoktur. Birine birşey yapılacaksa, YAPILACAK deriz. Ama sizin pis emelleriniz varsa ona da meze olmayacağız! Planlarınızı Milliyetçi Ülkücüler üzerinden yapmanıza izin vermeyiz!!'' denildi.

 

MHP ADANA İL BAŞKAN YARDIMCISI ALİ MÜKREMİN KARA'DAN SEMİH GÖKAYAZ'A CEVAP

 

MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Ali Mükremin Kara, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Get ötede oyna Baroculuk oyununu.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKAN YARDIMCISI İLYAS KAYA'DAN SEMİH GÖKAYAZ'A CEVAP

 

MHP Adana İl Başkan Yardımcısı İlyas Kaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Mat olunca şaha saldırmaya çalışıyorlar, bitikler kervanı.'' dedi.

 

MHP ESKİ İL BAŞKAN YARDIMCISI FATİH KÜRŞAT MERT'TEN SEMİH GÖKAYAZ'A CEVAP

 

MHP Adana eski İl Başkan Yardımcısı Fatih Kürşat Mert, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkücü Hareketin geleneğinde isnat ettiğiniz durum söz konusu değildir. Sn. Genel Başkanımız üzerinden prim yapma gayretiniz beyhudedir. Müsade etmeyiz!!!'' dedi.

 

MHP MYK ÜYESİ UĞUR ÖZTÜRK'TEN SEMİH GÖKAYAZ'A CEVAP

 

MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Baro seçimlerinden ümidini kesen Semih Gökayaz efendi.! Meşhur olmak istiyorsan hadi başka kapıya.! Bu işler senin haddini de boyunu da aşar.! Sayın Devlet BAHÇELİ'yi ağzına alırken önce gargara yap ve ağzını temizle.! Ha siyaset yapacaksan, bırak bu baro işlerini de çık meydana.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI FETİ YILDIZ'DAN SEMİH GÖKAYAZ'A CEVAP

 

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana Barosu başkan adayı Semih efendi.! Gündeme gelmek için Sayın Genel Başkanımızı itham etmeye yeltenme bu senin boyunu aşar. Adını saydığın isimlere şirin gözükmek, vekalet kapmak istiyorsan başka numaralara yat.Bu yöntem çok bayat.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Devlet Bahçeli, sahip çıktı, MHP,
Yorumlar
Haber Yazılımı