Ak Parti ve MHP Kozan İlçe Başkanlarından Esnafa Destek
Haber Detayı
07 Ocak 2021 - Perşembe 16:24 Bu haber 1945 kez okundu
 
Ak Parti ve MHP Kozan İlçe Başkanlarından Esnafa Destek
Cumhur İttifakı'nı oluşturan Ak Parti ve MHP'nin Kozan İlçe Başkanları, Kozan Esnaflarını destekleme kararı aldılar.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti ve MHP Kozan İlçe Başkanlarından Esnafa Destek

Coronavirüs salgını nedeniye zor durumda kalan Kozan esnaflarına destek kararı alan Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, yaptıkları ortak basın açıklamasında, Ak Parti Grup Başkanvekili Abdullah Avcı ve MHP Grup Başkanvekili Yusuf Eroğlu imzası ile hazırlanan üç maddelik önergenin Kozan Belediyesi Meclisi2ne sunulduğunu bildirdiler.

 

BAŞKAN BİLGİLİ VE BAŞKAN ATLI'DAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

 

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyelerinin esnafın yanında olduğuna belirten Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, yaptıkları ortak basın açıklamasında, ''05.01.2021 tarihli Kozan Belediyesi Meclis Toplantısında Cumhur ittifakı Meclis üyelerimiz vermiş oldukları üç adet önerge ile Kozan Belediyesinin esnafa destek vermesini istediler. Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Av. Abdullah Avcı ve MHP Grup Başkanvekili Yusuf Eroğlu imzası ile verilen önergeler ile pandemi döneminde mali zorluk yaşayan esnafımıza destek verilmesini istediler. Bu talepler gündeme alınmış bundan sonra yapılacak olan ilk meclis toplantısında meclis üyelerimizin desteği ile esnafımıza bu destekler verilmiş olacaktır. Esnafımıza hayırlı olsun.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ TARAFINDAN KOZAN BELEDİYE MECLİSİ'NE VERİLEN ÖNERGE

 

1-) İşyerlerinin önündeki tente ve sundurmalar nedeniyle Kozan Belediyesince alınması planlanan ücretlerin 01.01.2022 tarihine kadar ertelenmesi talep edilmiştir. 

 

2-) Pandemi döneminde kısıtlamalar nedeniyle işyerleri kapanan kahve, kıraathane ve cafe esnafına bir kez olmak üzere 1000 TL berber ve kuaför salonlarına ise 750 TL destek verilmesi talep edilmiştir. 

 

3-) Belediye taşınmazlarında kiracı olarak bulunan esnafımızın kiralarının üç ay süreyle ertelenmesi ve erteleme nedeniyle faiz alınmaması talep edilmiştir. 

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kozan İlçe Başkanı, Nihat Atlı, Ak Parti Kozan İlçe Başkanı, Yusuf Bilgili, Cumhur İttifakı Kozan, esnaflara destek, Kozan Belediyesi Meclis üyeleri
Yorumlar
Haber Yazılımı