MHP'li Semih Işıkver: Bu Onur Bize Bir Ömür Boyu Yeter
Haber Detayı
15 Kasım 2022 - Salı 20:14 Bu haber 2269 kez okundu
 
MHP'li Semih Işıkver: Bu Onur Bize Bir Ömür Boyu Yeter
MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, kendilerine bir ömür boyu yetecek bir onuru yaşadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Semih Işıkver: Bu Onur Bize Bir Ömür Boyu Yeter

MHP'nin Elazığ İstasyon Meydanı'nda düzenlediği 2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı mitinginin kalabalığı ve coşkusundan memnun kalan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, Teşkilatlara ve mitinge katılanlara teşekkür eden MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, böylesine bir mitingi organize etmenin ve Lider Devlet Bahçeli'nin iltifatına mazhar olma onurunun kendilerine bir ömür boyu yeteceğini söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN ELAZIĞ MİTİNGİNDEN MEMNUNİYETİ

 

2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı mitinglerine Sivas, Bursa, Kayseri, Erzurum, Konya, Manisa'dan sonra Elazığ'da devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ mitinginin kalabalığı ve cuşkusundan duyduğu memnuniyeti, ''Görüyorum ki, Elazığ ayağa kalkmış sevdalılarını kucaklıyor. Maşallah İstasyon Meydanı deniz olmuş dalgalanıyor. Gakkoşlar yine tarih yazıyor, Milliyetçi Hareket’i yine bağrına basıyor. Vakarınız, vefanız, cesaretiniz Türkiye’ye nam salıyor, mücadelemize heyecan katıyor. Mitingi tertip eden Teşkilatımızın değerli yöneticilerini ve tüm dava arkadaşlarımı kutluyorum. Gakkoşlar babacandır, dost canlısıdır, sözünün eridir. Gakkoşlar zalime düşman, mazluma munis ve merhametlidir. Gakkoşlar merttir, namerde bütünüyle mesafelidir. Evet cevaplarınız, Gakkoşların nerede ve kiminle durduğunun da çok açık mesajıdır. İşte irade budur, işte cesaret budur, işte Elazığ’ın vatan sevdası bu kadar aşkın ve taşkındır. Bu atılgan iradeniz, bu tavizsiz ifadeniz Türkiye üzerinde hesap yapanların uykularını kaçırıyor, dengelerini sarsıyor. Meydanın boş olmadığını cümle aleme gösteriyorsunuz. Elazığ’dan aldığım işaret, gördüğüm gerçek de çok şükür budur. Cumhur İttifakı’nın önü açıktır, zillet ittifakının siyasi ömrüyle birlikte önü de kapalıdır. Cumhur İttifakı’nın iktidar ve istikbal yürüyüşünü durdurmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.'' sözleriyle dile getirmişti.

 

BAŞKAN IŞIKVER'İN LİDER DEVLET BAHÇELİ'YE İLK TEŞEKKÜR MESAJI

 

Elazığ'da düzenlenen miting platformuna çıktığında, kendisinin kolunu kaldırarak mitinge katılan yaklaşık 55 Bin kişiyi selamlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sosyal medya hesabından teşekkür eden MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, ''Türk Dünyasının Rehber Şahsiyeti, Bilge Liderimizin iltifatına mazhar olmak, bizim için dünyalık bütün makamlardan daha büyük kıymet taşımaktadır. Bu şeref şahsıma, aileme ve teşkilatıma bir ömür boyunca yeter, sağ olsun var olsunlar. Yolunuzdan dönersek, namus bize ar olsun.'' dedi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN TBMM GRUP TOPLANTISINDA ELAZIĞ MİTİNGİ AÇIKLAMASI

 

Bildiğiniz gibi, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı Elazığ mitingimizi geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdik. Malatya, Diyarbakır, Adıyaman ve Tunceli illerimizin teşkilat bazında katıldıkları bu mitingimizde hamd olsun Gakkoşlar Elazığ İstasyon Meydanı’nı hınca hınç doldurdular, coşkularıyla da hayranlık uyandırdılar. Huzurlarınızda Elazığ’da yaşayan her kardeşimi selamların en güzeliyle selamlıyor hepsine birden teşekkür ediyorum. Allah hepsinden ve hepinizden razı olsun diyorum.

 

BAŞKAN IŞIKVER'İN 2. TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Elazığ mitingine yönelik memnuniyetini TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmada bir kez daha dile getirmesi üzerine tekrar açıklama yapan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Lider Devlet Bahçeli'ye ve mitinge emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etti. Başkan Işıkver açıklamasında şunları dedi:

 

1 Kasım 2022 MHP Grup Toplantımızda Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin 2023'e Doğru Aday Belli Karar Net Mitingini ilimizde yapacaklarını açıkladığı tarihten itibaren, başta şahsım olmak üzere teşkilatımızın her kademesi, partimize gönül vermiş ülküdaşlarımız ve aziz hemşehrilerimiz ile geleceği günün heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşadık..

 

Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki, MHP Elazığ'da ne zaman miting yaptıysa, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli  ne zaman ilimize geldiyse, Gakgoşlar her zaman Liderimize destek olmuş ve onu her zaman bağrına basarak göndermiştir. Bu mitingimiz de de farklı bir şey olmadı. Fakat farklı olan tek şey Elazığ tarihi boyunca, İstasyon Meydanı‘nda yapılan en görkemli, en kalabalık, en heyecanlı, en coşkulu miting olmasıdır.. Elazığlıların Liderimize olan güveni ve sadakati takdire şayan ve gözler önündedir.
2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı açık hava toplantılarımızın 7'ncisini Elazığ'da yapma kararı alarak ilimizi şereflendiren, her Türk için yaşayan en büyük Türk olduğuna inandığımız, namusumuz, şerefimiz,  onurumuz, gururumuz, Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye, ilimize teşrif eden Sayın Divan Üyelerimize, MYK-MDK Üyelerimize, İl Başkanlarımıza, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım ile Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı ve Yiğit Genç Bozkurtlara, mitingimizin gerçekleşmesinde, organizasyonunda ve hazırlık aşamasında büyük gayret ve fedakârlık gösteren; İl Divan Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine,  İl- İlçe ve KAÇEP Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belediye Başkanlarımıza, Ar-Ge ve Tanıtım Medya Birimimize, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimize, Türkiye Kamu-Sen Şube Başkanlarımıza, Bağlı ve Yan Kuruluş Başkanlarımıza, düzenleme komitemize, gece yarılarına kadar miting meydanının düzenlenmesi için çalışan ülküdaşlarımıza, kapı kapı dolaşıp mitingimize davet eden mahalle başkanlarımıza, isimlerini tek tek sayamadığım bu görkemli anı tarihe altın harflerle yazılan bugünü, bizlere yaşatan Yol ve Dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Hiç bir olayın olmadığı, herkesin güvenli bir şekilde İstasyon Meydanına gelip gittiği, mitingimizin huzur ve güvenlik içinde başlayıp ve bitmesi için yoğun ve titiz çalışma yapan güvenlik güclerimize ve gece gündüz bizleri takip eden Basınımızın Güzide Temsilcilerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu heyecan, bu coşku, bu katılım 18 Haziran 2023 te sandığa yansıyarak Elazığ'ın her zaman sahip çıktığı Genel Başkanımız ve Cumhur İttifakına yine destek olarak tarih yazacağına inanıyoruz. Tekrardan bu gururu ve onuru bizlere yaşatan, Genel Başkanımıza bizleri mahçup etmeyen herkese verdiği destekten ötürü teşekkür ediyor, Allah'a emanet ediyorum.

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devlet Bahçeli, MHP Elazığ İl Başkanı, Semih Işıkver, kendilerine, bir ömür boyu, yetecek bir onuru, yaşadığını söyledi, MHP Elazığ mitingi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı