Bahçeli MHP'nin Aralık Ayı Plan ve Programını Açıkladı
Haber Detayı
15 Kasım 2022 - Salı 11:07 Bu haber 2230 kez okundu
 
Bahçeli MHP'nin Aralık Ayı Plan ve Programını Açıkladı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin Aralık ayına yönelik planladığı programı açıkladı.
MHP Haberi
Bahçeli MHP'nin Aralık Ayı Plan ve Programını Açıkladı

TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, MHP'nin Aralık ayına yönelik plan ve programları hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin Türkiye genelinde devam ettirdiği Köyüm Benim Sohbet Toplantıları ve Aday Belli, Karar Net temalı mitinglerine, TBMM'de başlayacak olan bütçe görüşmeleri nedeniyle Aralık ayında ara verileceğini söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ MHP'NİN ARALIK AYI PROĞRAMINI AÇIKLADI

 

İnandığımız müddetçe, nefes aldığımız mühletçe, bir amaç ve anlam dairesine bağlı olduğumuz sürece mücadele ediyor olmak bir hayat ve siyaset kuralıdır. Nasip niyetle, hasib kalple, kader de gayretle aynı kaynaktan doğup aynı denize dökülen dereler ve nehirler gibidir. Birisi olmadan diğeri ya mahzun ya da eksik kalacaktır. Gayesiz gayret boşa adım, boşuna emektir. Gayenin de, gayretin de ağırlık ve güç merkezi sabırdır. Sabır varsa sebat ve serinkanlılık vardır, selametin sıcaklığı eninde sonunda belirecektir. Bu da bir zaman meselesidir. Kaldı ki mücadelenin demini alması için kısık da olsa sabrın ateşi lazımdır. Biz dava ve siyaset mücadelemizi inançla, iddiayla, irfanla, itibarla ve sabırla ifa ediyor, yurdumuzun her köşesinde yüksek hedeflerimizi anlatıyoruz. Çok çalışıyoruz, her insanımızla ülkemizin gerçeklerini ve geleceğinin yol haritasını temiz ve kucaklayıcı bir dille paylaşıyoruz.

 

KÖYÜM BENİM SOHBET TOPLANTILARI KAPSAMINDA 583 KÖYE ULAŞTIK

 

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızın koordinesiyle takip ve temin edilen “Adım Adım 2023; Köyüm Benim Sohbet Toplantıları”mıza kararlılıkla devam ediyoruz. Anadolu’nun en ücra köşelerine, Başkanlık Divanı üyelerimizden, milletvekillerimizden, MYK ve MDK üyelerimizden teşkil edilmiş heyetlerden birisi gidiyor, diğeri geliyor. 8 Ekim 2022 tarihinden bugüne kadar 583 köyümüzü ziyaret ederek hasret giderdik. Gönül köprülerini beraberce kurduk. Gönülleri birleştirdik, güzellikleri buluşturduk. Yurdumuzu baştan ayağa müşfik tavrımızla sardık, sevdamızla kucakladık. Hiç kuşkusuz buna da devam edeceğiz. Milletin efendileri olan köylülerimizin ayağına gidip Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümüyle ilgili anlaşıyor, sözleşiyor, uzlaşıyoruz. Başarmaya mecburuz. Zafere müstahakız. Nitekim sefer bizden zafer de Allah’tandır diyoruz.

 

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ NEDENİYLE ARA VERİYORUZ

 

2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifinin TBMM Genel Kurulunda görüşüleceği Aralık ayından itibaren “Köyüm Benim Sohbet Toplantıları”na belirli süreyle ara vermek durumundayız. Çünkü çalışmalarımızın ibresini daha çok bütçe görüşmelerine çevirip bu alanda yoğunlaşacağız. Başta emeklilikte yaşa takılanlarla sözleşmeli çalışanları ilgilendiren, vatandaşlarımızın lehine mühim kazanımlar sağlayacak kanuni düzenlemeleri de inşallah sırasıyla hayata geçirmiş olacağız.

 

MHP VE CUMHUR İTTİFAKI DURMADAN DİNLENMEDEN ÇALIŞIYOR

 

Cumhur İttifakı hiç oyalanmıyor, hiç yerinde saymıyor. MHP de durmuyor, dinlenmiyor, beklemiyor, gecikmiyor. Bizim anlayışımızda çalışmak en hayırlı sermayedir. Ve inancımıza göre insana ancak kendi çalıştığının karşılığı vardır. Biz methiyeyi milletten, mükâfatı Allah’tan bekleyen iman erleriyiz. Merhum Necip Fazıl’ın dediği üzere, devler gibi eserler vermek için karıncalar gibi çalışıyoruz. Tembelliği yıkım, taklidi uşaklık, çalışmayı ise hayat ve hürriyet pırıltısı olarak telakki ediyoruz. Demokrasilerde sahada başı pişenin, sandıkta da aşı pişecektir. Zahmetsiz rahmet olmaz, lafla peynir gemisi yürümez. Mücadelemizi hiç aksamadan, hiç aksatmadan yürütüyoruz. Zira milletimizi çok seviyoruz, ülkemizi çok seviyoruz, insanımızı çok seviyoruz, istikbalden de çok şey bekliyoruz.

 

ELAZIĞ MİTİNGİ MUHTEŞEMDİ. KASIM AYINDA SAMSUN MİTİNGİ YAPILACAK

 

Bildiğiniz gibi, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı Elazığ mitingimizi geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdik. Malatya, Diyarbakır, Adıyaman ve Tunceli illerimizin teşkilat bazında katıldıkları bu mitingimizde hamd olsun Gakkoşlar Elazığ İstasyon Meydanı’nı hınca hınç doldurdular, coşkularıyla da hayranlık uyandırdılar. Önümüzdeki pazar günü aynı tabloya Samsun Mitingimizde de şahit olacağımızı düşünüyorum. Huzurlarınızda Elazığ’da yaşayan her kardeşimi selamların en güzeliyle selamlıyor hepsine birden teşekkür ediyorum. “Adım Adım 2023; Köyüm Benim Sohbet Toplantıları”mızda görev alan siz değerli milletvekili arkadaşlarıma, MYK ve MDK üyelerimize, il ve ilçe başkanlarımıza ayrı ayrı tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum. Allah hepsinden ve hepinizden razı olsun diyorum.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, MHP, Aralık ayı, programı, açıkladı
Yorumlar
Haber Yazılımı