MHP'li Selim Hainlere Selam Çakanları Kevgire Çevirdi
Haber Detayı
12 Kasım 2023 - Pazar 10:10 Bu haber 1414 kez okundu
 
MHP'li Selim Hainlere Selam Çakanları Kevgire Çevirdi
MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, hainlere selam gönderen siyasetçileri alternatif selamlamayla kevgire çevirdi.
MHP Haberi
MHP'li Selim Hainlere Selam Çakanları Kevgire Çevirdi

MHP'nin 11 il merkezinde Yerel Seçimlere hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlemeye devam ettiği MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantılarının yedincisi İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Edime, Kırklareli, Kocaeli ve Sakarya illerinin katılımıyla Wow Otel Yeşilköy'de gerçekleştirilirken, toplantıda konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, terörden yargılanıp hapsedilen Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'ya selam çakan Kılıçdaroğlu ve Özel'e selamlama konuşmasıyla tepki göstererek, hainlere selam gönderen Zilleti Yerel Seçimlerde tekrar sandığa gömeceklerini söyledi. 

 

MHP'Lİ SERTEL SELİM'İN GENİŞLETİLMİŞ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISINDA YAPTIĞI KONUŞMA

 

Ev sahipliğini üstlendiği Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısında yaptığı konuşmada; CHP'nin Büyük Kurultayı'nda yarışan iki genel başkan adayının terörden yargılanıp hapsedilen Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'ya selam çakmasına, selamlama konuşmasıyla tepki gösteren MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, ''Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız, çok kıymetli büyüğümüz, Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi, 'Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonunda Türk milletinin yarım kalmış hiçbir meselesi olmayacaktır.' Bizler de bu kapsamda 31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde, yerelden genele tam bir uyumun sağlanması için 39 ilçemizle, 964 mahallemizle, yaklaşık 30.000 sandık görevlimizle, kadın kollarımızla ve tüm teşkilat mensuplarımızla perçinlenmiş birlik ve beraberlik ruhu ile, Yüce Allah’ın izni, Büyük Türk Milletinin teveccühü ile, İstanbul’umuzu zilletin elinden kurtaracağız. Hüseyin Nihal Atsız’ın sözleri ile selamlamak istiyorum: 'Gönülleri birleşenler! Selam sizlere! Uzaklarda dertleşenler! Selam sizlere! Selam sana hücrelerde benzi solan genç! Selam sana ey yılları heba olan genç! Ey ekmeği alınanlar! Selam sizlere! Ey rütbesi çalınanlar! Selam sizlere! Kardeş yahut arkadaştır diye evleri, Ocakları dağıtılan ülkü devleri Selam Size! Üstünüzde bütün bakışlar, Bir gün olur, tarih sizi elbet alkışlar!'' dedi. 

 

YEREL SEÇİMLERDE ZİLLETİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ

 

Yüzyıllık Türk Devleti ile hesaplaşmaya çalışanları ve hainlere selam gönderen Zilleti, Yerel Seçimlerde tekrar sandığa gömeceklerini belirten MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, ''Dün Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde bu zillet sandığa gömüldü. Yarında; yine, yeniden gömülecek. Hep birlikte başaracağız. Unutmadık; dün Yüzyıllık Türk Devleti ile hesaplaşacağız diyenleri. Unutmadık; Dün kürsülerden ihanete hainlere selam gönderenleri, Bilsinler Tarih boyunca bu topraklar çok hain gördü, ama Büyük Türk Milleti bütün hainleri toprağa gömdü. Biz Fatihlerin , Yavuzların , Oğuzların , Alparslanların Gazi Mustafa Kemal’in nesli, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin askerleriyiz. Selam Olsun. Fatihlerin Şehri İstanbul’dan Liderimiz, en kıymetli büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli’ye Selam Olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a selam olsun. An itibariyle salonumuzda bulunan cennet vatanımızın kara sevdalıları Kıymetli dava ve yol arkadaşlarım, Asenalar, Bozkurtlar her birinizi ayrı ayrı sevgiyle muhabbetle selamlıyorum. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.'' dedi. 

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Sertel Selim, hainlere, selam gönderen, Yerel Seçimler
Yorumlar
Haber Yazılımı