MHP'li Sefer Aycan'dan İnternet Bağımlılığı Uyarısı
Haber Detayı
04 Aralık 2020 - Cuma 14:01 Bu haber 3442 kez okundu
 
MHP'li Sefer Aycan'dan İnternet Bağımlılığı Uyarısı
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, çocukların ve gençlerin internet bağımlılığının tehlikeli bir boyuta ulaştığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Sefer Aycan'dan İnternet Bağımlılığı Uyarısı

Coronavirüs salgını sürecinde eve kapanılmasıyla internet kullanımının artışına dikkat çeken MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, çocukların internetteki zararlı siteler ve şiddet içeren oyunlara bağımlı hâle gelmesinin tehlikeli bir boyuta ulaştığını belirterek, çocukların oyun ve zararlı sitelere ulaşımının engellenmesi gerektiğini söyledi. 

 

CORONAVİRÜS SALGINI SÜRECİNDE İNTERNET BAĞIMLILIĞI ARTTI

 

Coronavirüs salgını döneminde internet bağımlılığının artışına dikkat çeken MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''İnternet bağımlılığı, çağımızda hızla artan büyük bir tehlikedir; sadece çocuklarımız arasında değil, gençlerimiz ve yetişkinler arasında da hızla yayılan bir tehlikedir. Covid-19 pandemisi döneminde internet bağımlılığı daha da büyümektedir. Evde geçen süre, internet başında geçmektedir.'' dedi.

 

ÇOCUKLARIN VE GENÇLERİN ZARARLI SİTELERE ULAŞMASI ENGELLENMELİDİR

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ''Çocuklar internetteki zararlı siteler ve şiddet içeren oyunlara bağımlı hâle gelmiştir, gerçek ile sanal âlemi karıştırmaktadır; oyunlardaki kişileri kendine örnek almakta, onun gibi davranmaktadır. Geçen hafta 2 çocuk cinayeti olayı yaşandı. Oynanan oyundan sonra çocuklar birbirine şiddet uyguladılar ve ölüme sebebiyet verdiler. Bu oyunlar, zararlı siteler, yayınlar çocukların erişimine engellenmelidir. Aileler de çocuklarını gözlemlemeli, takip etmeli, çocukların zararlı siteli oyunlara ulaşması engellenmeli, bunlar hakkında çocuklarını bilgilendirmelidir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kahramanmaraş Milletvekili, Sefer Aycan, çocukların ve gençlerin, internet bağımlılığı, tehlikeli boyuta, ulaşımı engellenmeli, internet, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı