MHP'li Başkan Çay'dan Pazar Yeri Denetimi
Haber Detayı
04 Aralık 2020 - Cuma 15:29 Bu haber 4095 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Pazar Yeri Denetimi
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Coronavirüs salgınının artış hızını azaltmak amacıyla denetimleri arttırdıklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Pazar Yeri Denetimi

Bilim Kurulu'nun tavsiyesiyle Hükümetin aldığı Coronavirüs tedbirlerini İlçesinde titizlikle uygulayan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana genelinde artan Coronavirüs salgınının yayılma hızını düşürmek amacıyla umuma açık olan yerlerdeki denetimlerini arttırdı.

 

PAZAR TEZGAHLARINI TEK TEK DOLAŞARAK KONTROLLERİMİZİ YAPTIK

 

Gençlik Caddesi üzerinde kurulan Cuma pazarı yerinde vatandaş ve esnafların kurallara uyup uymadığını, pazar tezgahlarını tek tek dolaşarak büyük bir titizlikle kontrol eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, ''Pazar yerindeki esnaflarımıza hayırlı işler temennilerimizi iletirken, esnaf ve vatandaşlarımızı maske takılması, sosyal mesafeye uyulması ve temizliğe dikkat edilmesi konusunda uyardık. Zabıta personelimize kontrollerini sıklaştırmaları husunda uyarılarda bulunduk. Bu denetimlerle vatandaşlarımızın toplum sağlığını koruma hedefi içinde adım adım devam ediyoruz. Hem sosyal mesafenin korunması hem de vatandaşlarımızın pazar yerlerinde huzurlu bir şekilde alışveriş yaparken, sağlığının da korunabilmesi açısından alınan tüm tedbirleri uyguluyoruz.'' dedi.

 

KURALLARA UYAN ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

 

Coronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlara uyan esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ''Öncelikle alınan her türlü tedbir, toplum sağlığı içindir. Bu noktada önlemlere hassasiyet gösteren bütün hemşehrilerime ve esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntılı sürecin atlatılması için hem dua ediyoruz hem de yoğun çaba sarf ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Coronavirüs salgını, artış hızını azaltmak, denetimleri arttırdı, pazar yeri denetimi, esnaf ve vatandaşlar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı