MHP'li Sazak'tan Yolu Diyarbakır'dan Geçen Demokrasi
Haber Detayı
31 Ocak 2022 - Pazartesi 11:12 Bu haber 1967 kez okundu
 
MHP'li Sazak'tan Yolu Diyarbakır'dan Geçen Demokrasi
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, yolu Diyarbakır’dan geçen demokrasinin misyonu ve organizatörüne yönelik açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Sazak'tan Yolu Diyarbakır'dan Geçen Demokrasi

Demokrasinin yolunun Diyarbakır’dan geçeceğini söyleyen muhaliflere tepki gösteren MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, yolu Diyarbakır’dan geçen demokrasinin kaynağı ve amacı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

DEMOKRASİNİN YOLU DİYARBAKIR'DAN GEÇER SÖYLEMİNİN YENİDEN HORTLATILMASI

 

Diyarbakır’ı kimlik ve inanç suiistimali maksadıyla diline dolama geleneğinin son halkası olan ve Serok Ahmet diye anılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan rol kapmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bu ülkeye demokrasi gelecekse, herkes kimliğinden, inancından ötürü ötekileştirilmeyecekse bunun yolu Diyarbakır’dan geçer.'' dedi.

 

DÖRT SİYASİ PARTİ LİDERİNİN DİYARBAKIR HAMLESİ TESADÜF MÜ?

 

Serok Ahmet'ten rol çalan Kılıçdaroğlu'nun demokrasinin yolunun Diyarbakır’dan geçeceği söylemini yeniden hortlattığı bir dönemde, bir araya gelen Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu, MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp'in öncülüğünde Diyarbakır'a yapılacak olan Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı konusunda MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef aldı. Ormanlarımızı yakan terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ve Diyarbakır'daki bazı Oda yönetimleri, adı Hatıra Ormanına verilen MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Kürt düşmanı olarak lanse etmeye başladı. Cumhur İttifakı'na karşı birliktelik oluşturan dört siyasi parti liderinin eş zamanlı olarak Diyarbakır'dan söz etmesi bir tesadüf olabilir miydi? Demokrasinin yolunun Diyarbakır’dan geçeceğini söyleyen muhaliflere tepki gösteren MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, yolu Diyarbakır’dan geçen demokrasinin amacı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ SAZAK: YOLU DİYARBAKIR'DAN GEÇEN DEMOKRASİ, KİMİN DEMOKRASİSİ?

 

Demokrasinin yolunun Diyarbakır’dan geçeceğini söyleminin dört siyasi parti lideri tarafından yeniden hortlatılmasını, ABD Başkanı Joe Biden'in Türkiye'deki siyasi iktidarı muhalifleri destekleyerek değiştirme stratejisine bağlayan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Türk Milletinin izlediği rotayı, emellerini müstevlilerin emelleriyle birleştirip değiştirmek isteyenlerin amacıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Ayarı Biden’dan, yolu Diyarbakır’dan geçen bu demokrasi, kimin demokrasisidir? İlkesiz siyasi münafıklıkla; ip sap ve hiyanetin birliğinden çıkacak bu ittifak, ülkeyi kime teslim ettikten sonra misyonunu tamamlayacaktır?'' dedi.

 

Resim

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, yolu Diyarbakır, geçen demokrasi, misyonu, organizatörü, amacı, Hatıra Ormanı, Devlet Bahçeli, MHP, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı