MHP'li Sazak Muhalifleri Buluşturan Nedeni Deşifre Etti
Haber Detayı
01 Mart 2021 - Pazartesi 12:17 Bu haber 5150 kez okundu
 
MHP'li Sazak Muhalifleri Buluşturan Nedeni Deşifre Etti
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ortanın solu fikriyatıyla Türkiye'yi ayrıştıranların çıkar birlikteliğinde buluştuğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Sazak Muhalifleri Buluşturan Nedeni Deşifre Etti

MHP'nin katılmadığı Eski Başbakan Necmettin Erbakan'ı anma toplantısına katılan siyasi partilerinin durumunu değerlendiren MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ortanın solu fikriyatıyla Türkiye'yi ayrıştıran ve kurucu değerleriyle alakası kalmamış olanların farklılıkları bir araya getirme çabalarındaki amacın çıkar birlikteliği olduğunu söyledi. 

 

ERBAKAN'I ANMA TOPLANTISI'NDA MADIMAK HAVASI ÇALMAKTADIRLAR

 

MHP dışındaki tüm siyasi partilerin, Eski Başbakan Necmettin Erbakan'ı anma toplantısında hangi amaçla buluştuklarını değerlendiren MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Birlik beraberlik içinde olan Türkiye’yi, 'Ortanın Solu' fikriyatıyla ayrıştıran; Atatürk’ün Laik Cumhuriyet İlkesini baskıyla dinsizlik olarak topluma dayatan CHP... Bugün, samimi Atatürkçü vekillerini bünyesinde barındıramayan, sözde farklılıkları bir araya getirme çabasında Rahmetli Erbakan Hocayı anma toplantısına katılarak Madımak Havası çalmaktadır.'' dedi.

 

KURUCU DEĞERLERİNİ UNUTANLARIN ÇIKAR BİRLİKTELİĞİ

 

Kurucu değerlerini unutan siyasetçileri bir araya getiren nedenlere dikkat çeken MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ''Kurucu değerleriyle alakası kalmamış olan bu partinin, sözümona farklılıklarla bir araya gelebileceği kıstas memleket meselesi değil, ancak gaflet, delalet ve hiyanet üzerinden çıkar birlikteliğidir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, Necmettin Erbakan, muhalifler buluştu, esas amaçları, çıkar birlikteliği, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı