Adanalı Sanatçı Kekilli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı
Haber Detayı
01 Mart 2021 - Pazartesi 14:45 Bu haber 5854 kez okundu
 
Adanalı Sanatçı Kekilli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı
Adanalı Sanatçı Murat Kekilli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adanalı Sanatçı Kekilli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı

Coronavirüs salgını nedeniyle yaşanılan sıkıntılardan dolayı normal hayatın unutulduğuna dikkat çeken Adanalı Sanatçı Murat Kekilli, Coronavirüs sürecinde yaşanan çilenin bitmesi temennisini ve normal hayata dönüş özlemini dile getirerek, normal hayata dönüşün her ilde festivaller düzenlenerek sağlanması konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.

 

NORMAL HAYATIN NE OLDUĞUNU HATIRLAYABİLİYOR MUYUZ?

 

Normal hayata duyulan özlemi dile getirerek her şehirde festivaller düzenlenerek normal hayata moralle girilmesini isteyen Adanalı Sanatçı Murat Kekilli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir zamanlar kafalarımız şükür modundaydı ve her şey gerçekten çok ahenkliydi. Bakalım ilk normalleşme hangi şehirde gerçekleşecek? Tabi normalin ne olduğunu da hatırlayabilirsek! Ben bir yerin normale dönüp dönmediğini  festivallerinden anlarım. Normale dönersek her şehirde 'Bir Milyon Konseri' yapalım. Hem bize, hem dünyaya moral olur. Dünya normal neymiş bir görsün, olmaz mı?'' dedi.

 

KEKİLLİ'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÇAĞRI: BİTSİN ARTIK BU ÇİLE!

 

Normal hayata dönülmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunan Adanalı Sanatçı Murat Kekilli, ''Okullar açılsın; esnaf dükkan başına, işçiler de işinin başına geçsin. Geçsin de bitsin artık bu çile! Bahar gelmişken mesafeli festivaller başlasın! İzin verin de dünya bu konudaki cesaretimizi ve düzenimizi görsün. Lütfen Sayın Recep Tayyip Erdoğan, izin verin başlayalım.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adanalı Sanatçı, Murat Kekilli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, festival çağrısı, coronavirüs, covid 19, normal hayat, bitsin bu çile, konserler
Yorumlar
Haber Yazılımı