MHP'li Öztürk: Herkesin Foyası Ortaya Çıkacak
Haber Detayı
28 Şubat 2021 - Pazar 20:03 Bu haber 4913 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Herkesin Foyası Ortaya Çıkacak
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, gizlenen herkesin foyasının fezleke oylamasında ortaya çıkacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Herkesin Foyası Ortaya Çıkacak

Milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili fezlekenin Millet İttifakı'nda çatlak oluşturduğuna dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, gizli ittifak içinde olanların far görmüş tavşana döndüğünü belirterek, herkesin foyasının fezleke oylamasında ortaya çıkacağını söyledi.

 

DOKUNULMAZLIK FEZELEKESİ MİLLET İTTİFAKI'NDA ÇATLAK OLUŞTURDU

 

HDP’li milletvekilleriyle ilgili fezleke, Zilletçilerde öyle bir karmaşaya yol açtı ki, sormayın gitsin! Küreselcilerin güdümündeki CHP yönetimi, dokunulmazlıkların kaldırılmaması için çırpınırken, İP’ten çıkan “çatlak sesler” ortalığı “Kel Ali’nin bağına çevirdi”. Yerel seçimlerde saman altından su yürüten Zilletçiler, ortak adayları sinsice desteklerken, karşılarına çıkan fezlekeyle hepsi de far görmüş tavşana döndü. Baştan beri, “PKK’nın kravatlıları” olduklarını bildikleri HDP, bu denli köşeye sıkışınca ne yapacaklarını bilemediler.

 

HERKESİN FOYASI FEZLEKE OYLAMASINDA ÇIKACAK

 

Küresel sermayenin güdümündeki CHP yönetimi için HDP’yi kurtarma operasyonu, üst aklın emir komutasında önemli bir görev. Peki, CHP içerisinde vatansever, milliyetçi ve Atatürkçü çizgide olan milletvekilleri için, bu oylamada HDP’nin yanında olmak o kadar kolay olacak mı? Önce,”parti kapatmaya karşıyız” türküleri söyleyen İP ise, milletin tepkisiyle, fezlekede “Evet” oyu vereceklerini duyurdu. Peki, İP’in içindeki “küreselcilerin” oyları ne olacak acaba? Önce millet ve devlet mi, yoksa “küresel ikbal” mi? Herkesin foyası oylamada ortaya çıkacak.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, gizlenen herkesin, foyası ortaya çıkacak, fezleke oylaması, TBMM, dokunulmazlık fezlekesi, Milletvekili, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı