MHP'li Sadir Durmaz: En İyi Çalışan Belediyeler MHP'li
Haber Detayı
19 Temmuz 2022 - Salı 19:39 Bu haber 3732 kez okundu
 
MHP'li Sadir Durmaz: En İyi Çalışan Belediyeler MHP'li
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP'li Başkanların yönettiği belediyelerin en iyi çalışan belediyeler olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Sadir Durmaz: En İyi Çalışan Belediyeler MHP'li

Bayburt Belediyesi'nin tamamladığı hizmetlerin açılışını yapmak, yeni projelerin temelini atmak ve Bayburt Dede Korkut 26. Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenlerine katılmak için Bayburt'u ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Türkiye’de en iyi çalışan belediyelerin MHP'li Başkanların yönettiği belediyeler olduğunu söyledi.

 

BAŞKAN PEKMEZCİ SADİR DURMAZ'IN BELEDİYE ZİYARETİNDE HİZMETLERİNİ ANLATTI   

 

Şölen, Açılış ve temel atma törenleri için Bayburt'a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı makamında ağırlayan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, projeleri hakkında sunum yaptığı konuşmasında, ''Göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana vaadlerimizi gerçekleştirmek için çabalıyoruz. Geçmiş dönemde başlayan projeleri de tamamladık. Saray Bahçesi’ni, Canlı Hayvan Pazarı projesini, Doğu Karadeniz’in en büyük kesimhanesini, 2 megavat Güneş Enerjisi Sistemini, Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni tamamladık. Geçmiş dönemde atıl durumda olan Genç Osman Parkını, Şehit Nusret Parkını yeniden düzenleyerek halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’de ayakta kalan çok eski kalelerden ve bizim bir kültürel dokumuz olan tarihi Bayburt Kalesi’nin şehir merkezinden görüntüsünü kesen binalar vardı. Biz, bu binaların üst kısımlarını istimlak ederek kestik. Bayburt Kalesi ve Saat Kulesini bütünleştirdik. İki adet tarihi Bayburt evinin restorasyonunu yaptık. Şölen programlarımız kapsamında buranın açılışını gerçekleştireceğiz. Diğer tarihi evi ise Bayburt Evi Müzesi yapacağız. Burada da coğrafi işaretli Bayburt yemeklerini gelecek kuşaklara aktarma adına bir çalışmamız olacak.'' dedi.

 

BAŞKAN PEKMEZCİ: BAYBURT DEDE KORKUT DİYARIDIR

 

Bayburt ile ilgili proje ve çalışmalarını anlatmaya devam eden Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, ''Dört katlı 180 araçlık kapalı otopark projemizde sona geldik. Bayburt’a hakim olan Duduzar eteklerinde, içerinde sosyal ve sportif açık ve kapalı alanlarıyla Bamsı Beyrek Seyir Terası yapıyoruz. Bizim üzerinde durduğumuz en önemli konulardan biri de Bayburt’ta üretken bir belediyecilikle beraber insanımıza iş imkânı sağlama adına büyük bir gayretimiz var. Biz, Bayburt Belediyesi olarak Yöresel Ürünler ve Turşu Fabrikası yaptık. Tarım ve hayvancılık şehri olan Bayburt’ta Kavurma, Pastırma ve Sucuk Fabrikası kuruyoruz. En önemli projelerimizden biri olan İçme Suyu Sertlik Giderici Tesisi projemizi Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na sunduk. Bayburt Dede Korkut diyarıdır. Korkut Ata’nın UNESCO tarafından Somut Olmayan Kültürel Miras listesine alındığına dair berat UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı tarafından belediyemize takdim edildi. Bizim artık bir Dede Korkut patentimiz var. Biz, Dede Korkut’a sahip çıkarak onu yaşatmaya çalışıyoruz. Bu yıl organize ettiğimiz Bayburt Dede Korkut 26. Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenlerimizi zatıâlinizle başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz.'' dedi.

 

SADİR DURMAZ: MHP'Lİ BELEDİYELER EN İYİ ÇALIŞAN BELEDİYELERDİR

 

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye çalışmalarından dolayı teşekkür eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Biz, Türkiye’de en iyi çalışan belediyelerin bizim belediyelerimiz olduğu konusunda kanaate sahibiz. Gittiğimiz her yerde de bunu somut olarak görüyoruz ve yaşıyoruz. Biz biliyoruz ki Belediye Başkanı o şehrin emin kişisidir. Kendisine tevdi edilen şehrin imkân ve kaynaklarını önce Allah rızasını gözeterek sonra da kul hakkına girmeden hakkıyla o şehrin istifadesine sunma konusunda büyük bir hassasiyet ve samimiyete sahiptirler. Gittiğimiz her yerde de bunu görüyoruz. Üretken belediyecilik anlayışımızın en güzel örneklerini uygulayan belediyelerimizden biri de Bayburt Belediyemizdir. Bu günde şölen vesilesiyle temelini atacağımız ve açılışını yapacağımız tesislerle bunu herkese göstermiş olacağız. İnşallah burada yaşayan insanımızın hayat standardını, sosyal refah seviyesini yükseltecek her türlü gayretin takipçisi ve destekçisi olacağız. Bayburt’umuz kadim bir şehir. Bu şehrin daha fazla değer kazanması ve topyekun kalkınması hepimizin ortak amacıdır.'' dedi.   

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'BELEDIYE BAŞKANL BEL 1871 R BAYBURT BELEDİYESİ EDİYESİ' görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim


 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, MHP, Başkanlar, yönettiği belediyeler, en iyi çalışan, belediyeler, Bayburt Belediyesi, Dede Korkut, Korkut Ata, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı