MHP'li Ruhi Ersoy'dan Kızıl Elma Ülküsü Vurgusu
Haber Detayı
11 Ağustos 2020 - Salı 21:31 Bu haber 4988 kez okundu
 
MHP'li Ruhi Ersoy'dan Kızıl Elma Ülküsü Vurgusu
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, Türkiye'nin verdiği mücadelenin Kızıl Elma Ülküsünün bir gereği olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Ruhi Ersoy'dan Kızıl Elma Ülküsü Vurgusu

MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve 25-26. dönem MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Tuna ve Nil Nehirlerinden sonra Fırat Nehri'nin kaybedilmemesinin ve Doğu Akdeniz'de verilen Mavi Vatan mücadelesinin önemini vurgulayarak, Türkiye'nin içerde ve dışarda verdiği çok boyutlu mücadelesinin Türk Milletinin Kızıl Elma Ülküsünün bir gereği olduğunu söyledi.

 

TÜRKİYE'NİN İÇERDE VE DIŞARDAKİ ÇOK BOYUTLU MÜCADELESİ KIZIL ELMA'NIN BİR GEREĞİDİR

 

Deniz yetki alanımızda Münhasır Ekonomik Bölge Uluslararası anlaşmalarımız kapsamında Oruç Reis Sismik Araştırma Gemimizi çalışmalarını engellemek isteyen, görünürde Yunanistan, geri planda Almanya ve AB’nin olduğu cepheye karşı verilen milli mücadelemizde muhalefetin sessiz kaldığını belirten MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, ''Türkiye'nin içerde ve dışarda verdiği çok boyutlu mücadelesi Türk Milleti/Devleti ve gönül coğrafyamızın istikbali ve Milli Ülkümüz Kızıl Elmanın bir gereğidir. Mesele çomak sokmak zorunda kaldığımız arı kovanlarının fazla olmasıdır. Niyeti hasbi olanların Hak Teala Yardımcısıdır.'' dedi.

 

TUNA VE NİL NEHİRLERİNİ KAYBETTİK FIRAT'I KAYBETMEYECEĞİZ

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, Tuna ve Nil Nehirlerinden sonra Fırat Nehri'nin kaybedilmemesinin önemini vurgulayarak, ''Türk Devleti; Tuna'yı yitirince Avrupa'dan çekildi. Nil'i yitirince Afrika'dan çekildi. Fırat'ı da; Dicle’nin Kuzularını da çakallara vermeyeceğiz! Dicle’nin Kuzularını çakallara kaptırmamak için çok yönlü mücadele verenler sağ olsun. Türk Milleti Ordusunun Yanındadır. Huzurun, güvenin insana insanca bir hayat İçin Türk beklenendir.'' dedi.
 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ruhi Ersoy, Doğu Akdeniz, çok boyutlu mücadele, Türkiye, Kızıl Elma Ülkü
Yorumlar
Haber Yazılımı