MHP'li Öztürk'ten MHP'yi Baraj Altında Bırakma Formülü
Haber Detayı
02 Ocak 2022 - Pazar 13:15 Bu haber 2665 kez okundu
 
MHP'li Öztürk'ten MHP'yi Baraj Altında Bırakma Formülü
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, muhaliflerin MHP'yi baraj altında bırakma hayallerinin gerçekleşmesi için bir tek yol olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk'ten MHP'yi Baraj Altında Bırakma Formülü

Cumhur İttifakı'nın izlediği milli poitikalardan rahatsız olan muhaliferin, düzmece anketler üzerinden oluşturmaya çalıştıkları algılarla Ak Parti ve MHP'yi yıpratmaya çalıştığına dikkat çeken MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP'yi baraj altında bırakma hayalleri kuran muhaliflerin, Türk Miletini tamamen yok etmeden amaçlarına ulaşamayacağını belirterek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MUHALİFLERİN MHP'Yİ BARAJ ALTINDA BIRAKMA STRATEJİSİNİN ARDINDAKİ GERÇEK

 

Cumhur İttifakı'nı yıpratmak için her yolu deneyen muhalefet cenahı, iktidarı değiştirme hayalleri suya düştükçe yıllardan beri uyguladıkları düzmece anketlerle algı oluşturma stratejilerinin dozunu yükseltmeye başladı. Ak Parti'nin oylarını kararsızlar hanesine yazıp kararsızların dağılımıyla muhalefetin oylarını yüksek gösterme gayreti güdülen düzmece anketlerde, her seçim öncesinde yaptıkları gibi MHP'yi baraj altında gösterme stratejisi izlendi. Muhalif cenah tarafından, her seçim öncesinde baraj altında kalacağı öngörülen MHP, seçimlerde barajı aşarak muhaliflerin öngörüsünü çöpe attı.

 

Türk Milletinin Anadolu'da varlık göstermesine bir türlü hazmedemeyen küresel güçlerin, asırlardır Türk Milletini Anadolu'dan göndermek için her yolu denediği biliniyor. Amaçlarına ulaşmak isteyen Küresel güçlerin, yerli işbirlikçi bulmakta zorlanmadığı da bilinen bir gerçektir. Küreselcilerin Türklere karşı izlediği stratejinin, Türk Milletini canı pahasına savunan Ülkücülerin partisi MHP'yi yıpratmadan başarıya ulaşamayacağı da bir gerçektir. Bu kapsamda, MHP'yi ''Türk Milletinin özü ve özeti'' olarak tanımlayan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP'yi baraj altında bırakma hayalleri kuran muhaliflerin, Türk Miletini tamamen yok etmeden amaçlarına ulaşamayacağını belirterek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ ÖZTÜRK: UYKUSU KAÇAN MUHALİFLER DÜZMECE ANKET OYUNUNA SARILDI

 

Cumhur İttifakı'nın izlediği milli poitikalardan rahatsız olan muhaliferin, düzmece anketler üzerinden oluşturmaya çalıştıkları algılarla Ak Parti ve MHP'yi yıpratmaya çalıştığına dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cumhur İttifakı, kuruluş mantığı ve izlediği politikalar sebebiyle, Ankara merkezli yerli ve milli siyasetten hoşnut olmayanları uykularından etmeye devam ediyor. Bunun son dönemlerdeki en bariz ispatı da, kimi anket şirketlerinin yayınlamış oldukları kurmaca, düzmece ve spekülatif anket(!) sonuçlarıdır. Cumhur İttifakı paydaşlarından Ak Parti'yi olabildiğince aşağılarda göstermeye çalışan güdümlü anket şirketleri, her seçim öncesinde olduğu gibi 2023 Haziran’ında yapılacak seçimlerde de MHP’nin baraj altında kalacağı algısını oluşturma peşindeler.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİNİ YOK ETMEDEN MHP'Yİ BARAJ ALTINDA BIRAKMA İHTİMALİNİZ YOK

 

Türk Milleti ile özdeşleşen MHP'yi baraj altında bırakma hayalleri kuran muhaliflerin, Türk Miletini tamamen yok etmeden amaçlarına ulaşamayacağına dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ''Oysa bilmiyorlar ki, Milliyetçi Hareket Partisi, Türk Milletinin özü ve özetidir. Türk Milletini topyekûn 'baraj altında bırakmadan', Türk Milletini yok etmeden MHP’yi de baraj altında bırakma ihtimaliniz yok! Siz çırpınadurun; Cumhur İttifakı, Türk Milletinin öz değerlerinden aldığı ilhamla yine milleti için daha nice hizmetlere imzalar atmaya devam edecek ve Yüce Türk Milletini 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla taşıyacaktır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, muhalifler, MHP, baraj altında, bırakma hayali, gerçekleşmesi, bir tek yol, seçim, 2023, Cumhur İttifakı, Ak Parti, Türk Milleti
Yorumlar
Haber Yazılımı