MHP'li Akçay Muhaliflerin Tüm Foyalarını Ortaya Döktü
Haber Detayı
01 Ocak 2022 - Cumartesi 10:21 Bu haber 2208 kez okundu
 
MHP'li Akçay Muhaliflerin Tüm Foyalarını Ortaya Döktü
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan muhaliflerin tüm foyalarını ortaya döken açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Akçay Muhaliflerin Tüm Foyalarını Ortaya Döktü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne terör teftişi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, terör örgütlerinin ve yandaşlarının kamuya sızmasını önlemeye yönelik Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununa zillet ittifakının inatla karşı çıkma sebebinin ortaya çıktığını söyledi. 

 

ÖZGÜR ÖZEL, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne terör teftişi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devlet Bahçeli, siz ki tekrar seçimlerde Abdullah Öcalan'ın mektubuna bel bağlamış bir ittifaksınız, İmamoğlu'na bu suçlamayı yöneltmek size birkaç gömlek büyük gelir. İstanbullunun size vermediği yetkiyi Suç İşleri bakanınızın kumpaslarıyla mı alacaksınız. Akıllanmayacaksınız!'' dedi.

 

MHP'Lİ ERKAN AKÇAY'DAN ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP

 

İmralı Canisi Öcalan’ın talimatıyla kurulan DİAYDER isimli paravan terör oluşumuna yönelik olarak yaklaşık yedi ay önce bir operasyon başlatılmış ve DİAYDER’in referansıyla terör örgütleriyle iltisaklı kişilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne alındığı tespit edilmiştir. DİAYDER’in İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde işe soktuğu kişilerin maaşlarının bir bölümünü aldığı, bu paraları dağdaki teröristlerin ailelerine gönderdiği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin market yardım kartlarının dağıtımını bu paravan örgüte yaptırdığı tespit edilmiştir. İstanbul seçimleri öncesinde Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu’nun DİAYDER’i ziyaretine yönelik resimler basına yansımıştır. Ayrıca CHP’nin DİAYDER’e İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kadro sözü verdiğine yönelik ses kayıtları iddianamede yer almaktadır.

 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN TEFTİŞİ

 

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu 8 Aralık 2021’de “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 33 bin kişinin alındığını, bunlardan 14 bininin dosyasının kendilerine intikal ettirildiğini, dosyası incelenen 12 bin kişiden 557’sinin terör örgütlerinde kaydı olduğunu” söylemiştir. Bütün bu gelişmeler neticesinde İçişleri Bakanlığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesine yönelik teftiş başlatılmıştır. Tüm bu gerçekler ortadayken ve pkk terör örgütünün DİAYDER isimli paravan oluşumuyla ilgili iddialar mahkeme tarafından kabul edilmişken zillet ittifakı İstanbul Belediyesine yönelik teftiş ile ilgili olarak apsesine basılmış gibi zıplamaktadır. Anlaşılan o dur ki İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile pkk terör örgütünün DİAYDER isimli paravan oluşumu arasındaki bu ilişkiler sadece buz dağının görünen yüzüdür. Zillet ittifakı yaygara kopararak ‘Yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ misali suçunu gizlemeye çalışmaktadır.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN TEFTİŞ AÇIKLAMASI

 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli “ DİAYDER isimli bir paravan terör oluşumunun referansıyla terör örgütleriyle iltisaklı olanların İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne alındığını, buna göz yuman, bunların işe alınmasına onay verenlerin suç işlediğini”  belirtmiştir. Liderimiz “İçişleri Bakanlığı’nın özel teftişinden suçu olmayanın rahatsız olmaması gerektiğini, şayet iddialar doğru ise ve suçluysa İstanbul Büyükşehir Belediye başkanının görevinden alınması ve büyükşehir belediye meclisinin yeni başkanını seçmesi gerektiğini” söylemiştir.

 

MUHALİFLERİN MHP VE LİDER DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALMASI

 

Pkk destekçisi CHP’li Özgür Özel, Liderimizin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ilişkin haklı değerlendirmelerini hazmedememiş, haddini aşarak Liderimize dil uzatmaya, gömlek biçmeye, MHP’yi İmralı Canisi Öcal’ın mektubu üzerinden suçlamaya kalkışmış! Pkk ve YPG terör örgütlerine yönelik tezkereye ‘hayır’ oyu kullanacaksınız,  YPG’yi terör örgütü olarak görmeyeceksiniz, HDP ile ittifak yapacaksınız sonra da İmralı Canisi Öcalan’ın mektubu üzerinden MHP’yi suçlamaya kalkışacaksınız. Bu ne hadsizlik, bu ne utanmazlıktır. İmralı Canisi bölücübaşı  Öcalan’nın taleplerini kanun teklifi ve TBMM İç Tüzük Teklifi olarak TBMM’ye taşıyan pkk destekçisi Özgür Özel bir de utanmadan Liderimize gömlek biçmeye çalışmış! İmralı Canisinin taleplerini kanun teklifi olarak veren ve HDP ile gönül ittifakı kurduklarını söyleyen CHP’li Özel’e ihanet gömleği ‘cuk’ diye oturmuştur. CHP’li Özel siyasette başkalarına gömlek biçeceğine kendisinin ve partisinin giydiği ihanet gömleğine bakmalıdır.

 

MHP YEREL SEÇİMLERDE İSTANBUL'A MİTİL ATMIŞTIR

 

Mitil atmaktan bahseden CHP’li Özel’e hatırlatmak gerekir: MHP yerel seçimlerde İstanbul’a mitil atmıştır. CHP ise Kandil’e ve Pensilvanya’ya mitil atmıştır. CHP Kandil’e ve Pensilvanya’ya mitil atınca bunun doğal soncu olarak da seçimlerden sonra terör örgütleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne mitil atmış, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni terör örgütlerinin hücresi haline gelmiştir. Pkk destekçisi CHP’li Özel “seçmen yakında Cumhur İttifakına hatırlatma dozu yapacak” demiş. Seçmen Haziran 2023’de hatırlatma dozu yaparak Cumhur İttifakını tekrar seçecek. CHP’nin başını çektiği zillet ittifakına ihanetini bir kez daha hatırlatarak sandığa gömecektir.

 

GÜVENLİK SORUŞTURMASI ŞARTI NEDEN İPTAL ETTİRİLDİ?

 

15 Temmuz fetö hain darbe girişimi sonrasında çıkarılan 1 Şubat 2018 tarihli ve 7070 sayılı Kanun ile ilk defa devlet memuru olacaklar için “Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak” şartı getirilmiştir. CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay, Engin Özkoç ve 114 CHP milletvekili Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması yapılmasına yönelik Kanun’un iptali için Anayasa Mahkemesine başvurmuş, Anayasa Mahkemesi 24 Temmuz 2019 tarihinde bu maddeyi iptal etmiştir. Anayasa Mahkemesinin iptal kararı üzerine 7 Nisan 2021 tarihli ve 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu çıkarılmıştır. 315 sayılı Kanun ile statüsü veya çalıştırma şekline bağlı olmaksızın ilk defa veya yeniden memuriyete yahut kamu görevine atanacaklar hakkında güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılması zorunlu hale getirilmiştir.

 

GÜVENLİK SORUŞTURMASI ŞARTI KANUNUNA NEDEN KARŞI ÇIKTIKLARI BELLİ OLDU

 

Terör örgütü ve yandaşlarının kamu kurumlarına sızmasını önlemek için hazırlanan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu’nun TBMM’deki görüşmeleri sırasında İP, CHP ve HDP bu kanunu engellemek için tüm milletvekillerini Meclise getirterek aleyhte oy kullandırmıştır. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu’nun TBMM’deki görüşmeleri sırasında CHP, HDP ve İP Grup başkanvekilleri TBMM’de 30 dakikalık basın toplantısını kardeş payı yaparak 10’ar dakika halinde birlikte yapmıştır. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu’nun 17 Nisan 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmesi üzerine CHP Kanunun iptali içi tekrar Anayasa Mahkemesine başvurmuştur. İBB'de yaşanan rezaletler, terör örgütlerinin ve yandaşlarının kamuya sızmasını önlemeye yönelik Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununa zillet ittifakının neden inatla karşı çıktığını açıkça göstermektedir.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkan vekili, Erkan Akçay, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, hedef alan, muhalifler, tüm foyaları, ortaya döktü, MHP, MHP haber, Ülkücü Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı