MHP'li Özdemir: Muhaliflerin Ne Olduğunu Herkes Görecek
Haber Detayı
01 Ocak 2022 - Cumartesi 11:59 Bu haber 2640 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Muhaliflerin Ne Olduğunu Herkes Görecek
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, muhaliflerin yakında nasıl bir milli güvenlik tehlikesi olduğunu herkesin göreceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Muhaliflerin Ne Olduğunu Herkes Görecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne terör teftişi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Türk milleti için kullanılması gereken imkanları terör örgütüne sunmaya çalışan muhaliflerin, yakında nasıl bir milli güvenlik tehlikesi olduğunu herkesin göreceğini söyledi.

 

ÖZGÜR ÖZEL, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne terör teftişi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devlet Bahçeli, siz ki tekrar seçimlerde Abdullah Öcalan'ın mektubuna bel bağlamış bir ittifaksınız, İmamoğlu'na bu suçlamayı yöneltmek size birkaç gömlek büyük gelir. İstanbullunun size vermediği yetkiyi Suç İşleri bakanınızın kumpaslarıyla mı alacaksınız. Akıllanmayacaksınız!'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP

 

İçişleri Bakanlığı'nın İBB'ye yönelik başlattığı terör teftişine karşı Ekrem İmamoğlu'nu savunmak için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef almayı seçen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''PKK'nın yayın organları Mezopotamya Ajansı ve Jin News'e kendi eliyle ödül veren Özgür Özel; terörist Demirtaş için 'Siyaset anlayışını beğeniyorum' diyen İmamoğlu’nu aşağıdaki ifadelerle (Özgür Özel'in açıklaması) savunuyor. Yakında nasıl bir 'milli güvenlik tehlikesi' olduğunuzu herkes görecek. PKK terör örgütüne 'diyet borcunu' ödeyenler; milletin sağlığına, huzuruna, refahına, birlik ve beraberliğine kast eden canilere alan açanlarla aynı isimlerdir. Milletin rızkını, millet için kullanılması gereken imkanları terör örgütüne sunmaya imkan tanıyacak kadar alçaldılar.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, muhalifler, yakında, nasıl bir, milli güvenlik tehlikesi, olduğunu, herkes görecek, MHP, Milliyetçi Haberler, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı