MHP'li Özdemir'den 21. Yüzyıla Işık Tutan Tarihi Tespitler
Haber Detayı
05 Ekim 2020 - Pazartesi 09:46 Bu haber 2991 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den 21. Yüzyıla Işık Tutan Tarihi Tespitler
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, harp sahası şartlarındaki değişimin küresel sistemi yeniden dizayn etmesi etkisinin 21. yüzyılda da görüleceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den 21. Yüzyıla Işık Tutan Tarihi Tespitler

15. yüzyılda, dönemin tekniklerine göre çok üstün bir teknoloji ile Fatih Sultan Mehmet Han'ın top ustası Urban ile birlikte tasarladığı tarihin süper topu Şahi ile 21. yüzyılda Türkiye tarafından üretilen İHA VE SİHA'ları kıyaslayan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, iki yüzyılda da bu üstün teknolojiyi Türklerin başardığını ve tarihin bu başarıyı yazacağını belirterek, 15. yüzyıldaki harp sahası şartlarındaki değişimin küresel sistemi yeniden dizayn etmesi etkisinin 21. yüzyılda da kendisini göstereceğini söyledi.

 

İKİ YÜZYILDA DA BUNU BAŞARAN TÜRKLERİ TARİH YAZACAK

 

TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi ve MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''15. yüzyılda Şahi Toplar uluslararası düzende neye sebep olduysa, 21. Yüzyılda İHA ve SİHA'lar aynı şeye sebep olma yolunda ilerliyor. Değişen sadece harp sahasının koşulları değil, küresel sistemin de kendisi olmaya aday. 'İki yüzyılda da bunu başaran Türkler'di' yazacak tarih!'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kayseri Milletvekili, İsmail Özdemir, harp sahası şartları, şartlarda değişim, küresel sistem, Tarih Türkleri yazacak, Fatih dönemi, küresel güç, İha ve Siha
Yorumlar
Haber Yazılımı