MHP'li Vahapoğlu'ndan Dikkat Çeken Ermenistan Yorumu
Haber Detayı
28 Şubat 2021 - Pazar 11:29 Bu haber 4565 kez okundu
 
MHP'li Vahapoğlu'ndan Dikkat Çeken Ermenistan Yorumu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, Anadolu ve Karabağ'da katliam yapan Ermenilere Müslüman Türk Milletinin ahının tuttuğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Vahapoğlu'ndan Dikkat Çeken Ermenistan Yorumu

Azerbaycan'a yenildikten sonra bir türlü suların durulmadığı Ermenistan'daki darbe girişimi üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Anadolu ve Karabağ'da katliam yapan Ermenilere Müslüman Türk Milletinin ahının tuttuğunu söyledi.

 

ANADOLU VE KARABAĞ'DA KATLİAM YAPAN ERMENİLERE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN AHI TUTTU

 

Ermenistan'da Genelkurmay Başkanı Onik Gasparyan ve üst düzey komutanların Başbakan Nikol Paşinyan'ı istifaya çağırarak darbe girişiminde bulunması üzerine, 25 Şubat 2021 tarihinde yaptığı açıklamada ''Ermenistan belasını arıyor.'' değerlendirmesinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, sosyal medyadan yeni yaptığı açıklamada, ''Ermenistan belasını arıyor demiştim. Paşinyan 'Genelkurmay Başkanını görevden aldım' diyor ama adam makamında oturuyor, üstelik Cumhurbaşkanı Sarkisyan tarafından ziyaret ediliyor. Ermenistan’da daha çok şey göreceğiz. Anadolu’da ve Karabağ’da işledikleri cinayetlerin ahı olsa gerek'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Hidayet Vahapoğlu, Anadolu ve Karabağ, katliamlar, değerlendirme, dikkat çeken, Müslüman Türk, darbe girişimi, istifa çağrısı
Yorumlar
Haber Yazılımı