MHP'li Öztürk: Haklılığımız Bir Kez Daha Ortaya Çıktı
Haber Detayı
02 Eylül 2020 - Çarşamba 11:33 Bu haber 5015 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Haklılığımız Bir Kez Daha Ortaya Çıktı
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, denetleme görevini yapan RTÜK'ün Netflix yayınları konusunda incelemesini tamamladığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Haklılığımız Bir Kez Daha Ortaya Çıktı

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, güvenli bir internet ve sosyal medya ortamı oluşturulması noktasında yapılan çalışmaların ne kadar doğru bir iş olduğunun ortaya çıktığını söyledi.

 

GÜVENLİ BİR İNTERNET VE SOSYAL MEDYA ORTAMI OLUŞTURULMASI

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İnternetin, hayatın dijital dönüşüm yaşadığı şu günlerde önemi ve etkisi daha da artmıştır. Ancak faydaları olduğu kadar dezavantajları ve kontrolsüz kullanımın getirdiği zararları da mevcuttur. Bunlardan birisi de kültürel kodları tahrip eden yayınlardır. Gerek zararlı yayınların pedagojik gelişimin tahribini önlemek gerekse de güvenli bir internet ve sosyal medya ortamı temin etmek adına kamuoyunda sosyal medya düzenlemesi olarak adlandırılan maddeler silsilesi, Yüce Meclis tarafından kabul edilmişti.'' dedi.

 

NE KADAR DOĞRU BİR İŞ YAPILDIĞI BİR KEZ DAHA ANLAŞILDI

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ''Bugün ne kadar doğru bir iş yapıldığı bir kere daha anlaşıldı. Anayasadan aldığı yetki ile yayınları denetleme hakkına sahip olan RTÜK, Netflix'te yayınlanan Cuties adlı müfsid yapımla ilgili incelemesini tamamlamış. Kültür ve medeniyet birikimimize muhalif, Allah'ın yarattığı insan fıtratına muarız yapımlar ile ilgili RTÜK'ün vereceği kararın caydırıcı olması temennimdir. Kültürel birikimimizi korumak adına, yasalardan mülhem atılan bu adımda emeği geçenlere teşekkür ederim.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, sosyal medya yasası, güvenli internet, RTÜK, incelemesi, doğru bir iş, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı