MHP Karataş İlçe Başkan Adayı Çetinkaya Feragat Etti
Haber Detayı
02 Eylül 2020 - Çarşamba 14:11 Bu haber 4935 kez okundu
 
MHP Karataş İlçe Başkan Adayı Çetinkaya Feragat Etti
Ali Çetinkaya, MHP Karataş İlçe Başkan Adaylığından feragat ettiğini açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Karataş İlçe Başkan Adayı Çetinkaya Feragat Etti

MHP İl Başkanlığı tarafından MHP Karataş İlçe Başkan Adayı olarak açıklanan Ali Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, MHP Karataş İlçe Başkan Adaylığından feragat ettiğini açıkladı.

 

MEVCUT İLÇE BAŞKANLARINDAN SADECE KARATAŞ İLÇESİ'NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTI

 

MHP Genel Merkezi ve MHP Adana İl Başkanlığı'nın aldığı karar gereği birlik ve beraberlik sağlanması adına, İlçe kongrelerine tek liste ile gidileceği açıklanmıştı. Bu karar doğrultusunda açıklanan İlçe Başkanı Adayları listesinde 14 İlçede mevcut adaylarla seçime gidileceği belirtilirken, sadece Karataş İlçesi'nde değişikliğe gidilerek adayın Ali Çetinkaya olduğu açıklanmıştı. 

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI YENİ BİR ADAY BELİRLEYECEK

 

22 Ağustos tarihinde başlayan ve 5 Eylül tarihinde bitecek olan MHP İlçe Kongrelerinin 7'si tamamlanırken, MHP İl Başkanlığı tarafından MHP Karataş İlçe Başkan Adayı olarak açıklanan Ali Çetinkaya'dan adaylıktan feragat ettiği açıklaması geldi. Bu açıklamanın ardından, MHP Adana İl Başkanlığı tarafından yeni bir İlçe Başkan Adayı belirlenmesi bekleniyor.

 

ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN İZİNDE LİDER BAHÇELİ'NİN EMRİNDEYİM

 

MHP Karataş İlçe Başkan Adayı olarak açıklanan Ali Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Karataş İlçe Başkanlığı'na aday değilim. Alparslan Türkeş'in izinde Lider Bahçeli'nin emrindeyiz.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: Ali Çetinkaya, ayakta


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Karataş İlçe Başkanlığı, Ali Çetinkaya, adaylıktan feragat, aday değilim, yeni aday çıkacak, MHP Karataş, MHP Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı