MHP'li Öztürk: Hainlere Alkış Tutanlar Bahçeli'yi Anlayamaz
Haber Detayı
29 Ekim 2020 - Perşembe 13:03 Bu haber 2234 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Hainlere Alkış Tutanlar Bahçeli'yi Anlayamaz
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Lideri Bahçeli ve Türkiye'nin Milli hamlelerinin Milli bakışı olmayanları rahatsız ettiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Hainlere Alkış Tutanlar Bahçeli'yi Anlayamaz

T 24 Haber Sitesi Yazarı Mehmet Tezkan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan sözlerine tepki gösteren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, FETÖ hain darbe girişimine alkış tutanların devletin bekasını düşünen MHP Lideri Bahçeli'yi anlayamayacaklarını belirterek, MHP Lideri Bahçeli ve Türkiye'nin Milli hamlelerinin Milli bakışı olmayanları rahatsız ettiğini söyledi.

 

FETÖ DARBE GİRİŞİMİNE ALKIŞ TUTANLAR DEVLETİN BEKASINI DÜŞÜNEN BAHÇELİ'Yİ ANLAYAMAZLAR

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kurulduğu günden bugüne kadar, yaşadığı en sıkıntılı dönemi hain FETÖ darbe girişimi sırasında yaşarken bu duruma alkış tutanların, Sayın Genel Başkanımızı anlamaları mümkün değildir. Sayın Genel Başkanımızın, devletin bekasını, milletin birliğini ve vatanın bölünmez bütünlüğünü her türlü ikbal kaygısının üstünde tutarak herkesi kucaklayan bir duruş sergilemesini de anlamaları mümkün değildir.

 

BİLGE LİDER BAHÇELİ'NİN DÜŞÜNCE YAPISININ ZERRESİNE BİLE YAKLAŞAMAZLAR

 

Bu düşünce yapısını anlayamayanlar, Bilge Liderimizin oluşumunu sağladığı Cumhur İttifakı ve elbette Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi karşısında far görmüş tavşan misali ne yapacaklarını, nereye kaçacaklarını şaşırmaya başladılar. Sayın Genel Başkanımızın düşünce yapısının, devlet anlayışının zerresine yaklaşma ihtimali bulunmayan Mehmet Tezkan gibi “köşe kapıcıların”, Bilge Liderimiz hakkındaki mesnetsiz ithamları ancak “Kişi, kendinden bilir işi” cümlesiyle açıklanabilir.

 

BAHÇELİ'NİN SARILDIĞI DEVLET MENFAATLERİ FETÖCÜLERİN ANLAYAMAYACAĞI KADAR DERİN FİKİRDİR

 

Bu idrak yoksunları, Sayın Genel Başkanımızın, devletin menfaatlerini ilgilendiren her konuyu ne denli ince ayrıntılarla ele aldığını anlayabilmeleri için okuduklarını zannettikleri okulları en az on kez daha tekrar tekrar okumalılar. Sayın Genel Başkanımızın, tüm ikbal kaygısından sıyrılmış şekilde, ''Önce Vatan'' diyerek sımsıkı sarıldığı devletin menfaatleri, ikbal ve iktidar için FETÖ’cülerle, PKK’lılarla, kolkola girenlerin anlayamayacağı kadar derin bir fikirdir.

 

BAHÇELİ'NİN VE TÜRKİYE'NİN MİLLİ HAMLELERİ MİLLİ BAKIŞI OLMAYANLARI RAHATSIZ EDER

 

Ama bu fikir, Yüce Türk Milletinin her bir ferdinin net bir şekilde anlayabileceği kadar da sade ve milli bir fikirdir, duruştur. Köşe kapıcıların, Terör sevicilerin, Huzur bozucuların bunu anlamaları mümkün değildir! Ve elbette Türkiye’nin ana vatanda, yavru vatanda, mavi vatanda ve Can Azerbaycan’da gösterdiği duruş; Akdeniz ve Karadeniz’de kendi enerji kaynaklarını keşfediyor olması, milli bakış açısına sahip olmayan herkesi de rahatsız eder.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Hainlere alkış tutan, Bahçeliyi anlayamaz, Devlet Bahçeli, Milli hamleler, Milli düşünmeyenler, MHP, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı