Erdoğan ve Bahçeli Kalabalık Bir Heyetle KKTC'ye Gidecek
Haber Detayı
15 Temmuz 2021 - Perşembe 20:17 Bu haber 4315 kez okundu
 
Erdoğan ve Bahçeli Kalabalık Bir Heyetle KKTC'ye Gidecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, kalabalık bir heyetle birlikte KKTC'ye gideceği açıklandı.
SİYASET Haberi
Erdoğan ve Bahçeli Kalabalık Bir Heyetle KKTC'ye Gidecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ve devlet erkanının katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü etkinliklerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte katılacağını açıkladı. Erdoğan ve Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'nin açılışını birlikte yaptı.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ 20 TEMMUZ 2021 TARİHİNDE KKTC'YE GİDECEK

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 20 Temmuz 1974'te Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü nedeniyle, 20 Temmuz 2021 tarihinde kutlanacak olan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı etkinliklerine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda yaptığı konuşmada, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte KKTC'ye gideceğini, ''Pazartesi, Salı bir Kıbrıs yolculuğumuz olacak. Devlet Bey ile birlikte geniş bir ekip orada olacağız. Yolumuz açık olsun.'' sözleriyle duyurdu.

 

TÜRK MİLLETİ İHANETİ AFFETMEZ, HAİNLERİ DE AFFETMEZ

 

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''15 Temmuz'da sokaklara çıkan, yolları dolduran, darbecileri önüne katıp kovalayan kahramanlarımız sayesinde Türkiye'nin geçilmez olduğu bir kez daha görülmüştür. Bu millet ihaneti affetmez, haini de affetmez hainlerin arkasında duranları da affetmez. Türkiye'nin benzer ihanetlere uğramaması için başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleri, her türlü fitne ve fesat odaklarına karşı teyakkuz halinde olmayı sürdüreceğiz" dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim
 
 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli', 15 Temmuz, Demokrasi müzesi, açılış töreni, 20 Temmuz, KKTC gidecek, Kıbrıs Barış Harekatı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı