KKTC Ülkü Ocakları'ndan Erdoğan ve Bahçeli Açıklaması
Haber Detayı
16 Temmuz 2021 - Cuma 12:22 Bu haber 4695 kez okundu
 
KKTC Ülkü Ocakları'ndan Erdoğan ve Bahçeli Açıklaması
KKTC Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Arıcı, MHP Lideri Bahçeli ile birlikte KKTC'yi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı protestoya hazırlananlara tepki gösterdi.
ÜLKÜCÜ Haberi
KKTC Ülkü Ocakları'ndan Erdoğan ve Bahçeli Açıklaması

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı etkinliklerine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte katılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı protesto etmeye hazırlanan CTP ve TDP'ye tepki gösteren KKTC Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Arıcı, Yunan Başbakanı ile sırıtarak poz verenlerin Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını perotesto edecek olmasının manidar olduğunu söyledi.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN ZİYARETİ GKRY YÖNETİMİ VE KKTC'DEKİ SOLCULARI TEDİRGİN ETTİ

 

20 Temmuz 1974'te Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü nedeniyle, 20 Temmuz 2021 tarihinde kutlanacak olan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı etkinliklerine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte katılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhuriyet Meclisi'ni ziyaret ederek konuşma yapacak. Erdoğan ve Bahçeli'nin KKTC'ye yapacağı ziyaret, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ni tedirgin ederken, KKTC'deki sol partilerin de ziyaretten rahatsız olduğu ortaya çıktı. Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) ve Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekillerinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC Cumhuriyet Meclisi'nde yapacağı konuşmayı boykot edeceği öğrenildi. 

 

KKTC ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ARICI'DAN CTP VE TDP'YE SERT TEPKİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC Cumhuriyet Meclisi'nde yapacağı konuşmayı boykot etme planlarını dillendiren CTP ve TDP'ye tepki gösteren KKTC Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Arıcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CTP ve TDP’nin Cumhurbaşkanımızın KKTC Meclisinde konuşmasında bulunmak istememesi, Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyetine karşı büyük bir saygısızlıktır. Söz konusu Akıncı olunca irademiz diyenler, demokrasi dersi vermeye, iradeyi anlatmaya çalışanlar sınıfta kalmıştır.'' dedi.

 

YUNAN BAŞBAKANI İLE SIRITARAK POZ VERENLERİN TÜRK CUMHURBAŞKANINI PROTESTOSU MANİDAR

 

KKTC Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Arıcı, ''Bu Vamık Volkan zihniyetinin dışa vurulmuş hali, sosyalist maskenin düşüp emperyalist yüzün ortaya çıkmasıdır. Bu tutum Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına ve Büyük Türk milletine karşı da yapılmış bir tutum olarak hafızalarımızda yer alacaktır. Gerilim oluşturmak isteyenler ise amaçlarına ulaşamayacaktır. Çünkü biz onların Yunan Başbakanı ile sırıtarak poz vermelerini de unutmadık.'' dedi.

 

Bir 3 kişi görseli olabilir

 

Bir 1 kişi görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KKTC Ülkü Ocakları Başkanı, Fatih Arıcı, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, birlikte, KKTC ziyareti, Cumhurbaşkanı Erdoğan, sol partiler, boykot kararı, MHP, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı