MHP'li Özdemir: Sizin Aklınız MHP'yi Anlamaya Yetmez
Haber Detayı
03 Eylül 2021 - Cuma 16:52 Bu haber 2124 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Sizin Aklınız MHP'yi Anlamaya Yetmez
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, muhalefetin imdadına yetişmeye çalışan fitnecilerin aklının MHP’nin duruşunu anlamaya yetmeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Sizin Aklınız MHP'yi Anlamaya Yetmez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim barajının yüzde 7'ye düşürülmesi konusundaki kararını açıklamasının ardından, konuyla ilgili fitne üretmeye çalışan yazar Fehmi Koru'ya tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, muhalefetin imdadına yetişmeye çalışan Fehmi Koru’nun aklının, MHP’nin duruşunu, ferasetini ve ölçüsünü anlamaya yetmeyeceğini söyledi.

 

FEHMİ KORU MHP HAKKINDA NE DEDİ?

 

Seçim barajının düşürülmesi üzerinden Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için harekete geçenlerden birisi olan yazar Fehmi Koru, ''Siyaseti yakından izleyen bir gözlemci, bir süredir, iktidar cephesinin seçim öncesi çözüleceği görüşünü tekrarlıyor. Söylediği en kestirmeden şu: MHP 'Benden bu kadar' deyip kendisini ittifak dışına atacak… MHP’nin oyu gelecek seçimde yüzde 5’in bile altına düşse, ‘Cumhur İttifakı’ içerisinde kalmaya devam ettiği takdirde, barajın yüzde 10 olmasından etkilenmesi gerekmeyecek. O halde? Seçim barajının yüzde kaç olarak belirlenmesi neden bu kadar önemseniyor? İktidarın küçük ortağı MHP’nin niyeti gelecek seçime ittifak içerisinde yer almadan girmek değilse, barajın yüzde 10 veya yüzde 7 veya yüzde 5 olması MHP’yi neden ilgilendiriyor? Yoksa 'Baraj, baraj' diye konuşulan oranlar ittifak içinde yer alan partiler için mi düşünülüyor? Buna mı hazırlık yapılıyor? Yerinde bir kuşku bu. MHP’nin tescillendiğini duyurdu. ‘Cumhur İttifakı’ içerisinde yer aldığı için baraj derdi bulunmaması gereken MHP neden bu konuyu önemsiyor?'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN FEHMİ KORU'YA CEVAP: SENİN AKLIN MHP'Yİ ANLAMAYA YETMEZ

 

Günlerden beri adeta kulağına üflenen suflelerin ve kof senaryoların peşinden koşarak yalan siyaseti çöken zillet ajansının açmaya çalıştığı yeni cephenin imdadına yetişme gayreti gösteren Fehmi Koru’nun aklı MHP’nin duruşunu, ferasetini ve ölçüsünü anlamaya yetmez.

 

MUHALEFETİN İŞİ FEHMİ KORU GİBİLERE KALDIYSA DURUM DAHA DA VAHİMDİR

 

Küresel karanlık odakların yapılanmalarında kendi ülkesini tartışmaya açanların ve hatta aynı çevrelerin çalışmalarında özel davetli olarak sorumluluk üstlenenlerin kirli kalpleri, rezil ilişkileri, sinsi bağlantıları malumdur, sonları her zaman hüsrandır. Adeta aday loto oyununun döndüğü, entrikaların, karşılıklı birbirine dirsek atmanın ve dahası şantajın kol gezdiği zillet cephesinin işi Fehmi Koru gibilere kaldıysa durum düşünülenden de vahim demektir! Şuur kaybolunca iş denizdeki yılanlara kalmış görüntüsü vermektedir.

 

FEHMİ KORU VE EKOLÜNÜN MİLADI ARTIK DOLDU

 

Türkiye için büyük önem arzeden yeni ve sivil anayasa yapım sürecini sulandırma gayreti boş bir maksattır. Konu sadece seçim barajı değil, 21. yy’da küresel ölçekteki iddiamızı güçlendirecek, toplumsal uzlaşıyı daha sağlıklı bir kapsamda tesis edecek çalışmaların yapılmasıdır. MHP ve Cumhur İttifakı her yönüyle şeffaf bir anlayışla duruşunu ortaya koyarken; zilletteki gizli gündem, korkaklık, bozuk ölçü ve giderek ortaya çıkan kriz haline bakmayıp, fitne yaratma uğraşına girenlerin çabası boşunadır. F. Koru ve “ekolünün” miladı artık doldu!

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Öz demir, muhalefetin imdadına, yetişmeye çalışan, fitneci yazar, aklı anlama yetmez, MHP, Cumhur ittifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı