MHP'li Özdemir: Muhalifler Sahaya Yeni Figüranlar Sürdü
Haber Detayı
15 Kasım 2021 - Pazartesi 19:55 Bu haber 2909 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Muhalifler Sahaya Yeni Figüranlar Sürdü
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, HDP'yi meşrulaştırma gayretinde olan muhaliflerin sahaya yeni figüranları sürdüğüne yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Muhalifler Sahaya Yeni Figüranlar Sürdü

Demokrasi tarihi boyunca Atatürk’ün vizyonunu uygulayan ve seçmenine yalan söylemeyen tek parti olduğunu idda ederek HDP'ye güzellemeler yapan Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil’e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, HDP'yi meşrulaştırma gayretinde olan muhaliflerin, YPG ile paslaşma ve Şehit ailesine küfretme kepazeliğinden sonra sahaya yeni figüran olarak Atatürk istismarcılarını sürdüğünü söyledi.

 

HDP MEŞRULAŞTIRICILIĞINDA SON TANGO: ATATÜRK İSTİSMARCILARI DEVREYE SOKULDU

 

HDP'yi meşrulaştırma gayretinde olan muhaliflerin, YPG ile paslaşma ve Şehit ailesine küfretme kepazeliğinden sonra sahaya yeni figüran olarak Atatürk istismarcılarını sürmesine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Görünürde Cumhur İttifakı, özdeyse Türkiye karşıtlığı konusunda vicdanları kokuşan ve karakterleri her geçen gün yozlaşan çevrelerin "dost" olarak tanımladığı PKK'nın siyasi uzantısı HDP'yi meşrulaştırma gayretinde hesaplar tutmayınca yeni figüranlar sahaya sürülmeye başlandı. CHP’nin Suriye ve Irak tezkerelerine verdiği 'hayır' oyu sonrası YPG elebaşısı Mazlum Kobani tarafından 'tutumları bize umut veriyor' övgüsüne mazhar oluşu, İP’in şehit ailelerine küfretmesi zilletin kepazeliğini gösterdi. Şimdiyse devreye Atatürk istismarcıları sokuluyor.'' dedi.

 

HANGİ ARA BÖLÜCÜ VE MANDACI OLDUNUZ?

 

Ulusalcı söylemlerle medyada kendisini tanıttığı halde, Ulusalcılık noktasından Mustafa Kemal’in askerleri olduğunu söyleyenlere hakaretler savuran HDP'ye güzellemeler yapma noktasına gelen Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil’'e ne ara mandacı olduğunu soran MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Ölçüsü bozuk, şirazesi kaymış, algı ve şuur sarsıntısı yaşadığı uzun süreden bu yana görülen Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil’e göre Atatürk’ün vizyonunu uygulayan tek parti HDP imiş! Hadi oradan şov patatesi! Atatürk istismarıyla yolunu bulma çaban bir yana artık sesini kes! 'Mustafa Kemal’in askerleriyiz' diyenlere 'İt Sürüleri' karşılığını veren HDP’yi meşru gösterebilmek adına bu derecede alçalmanızın sebebi nedir? Onur, şeref, haysiyet ve milli şuurun kırıntıları dahi bünyenizde artık kalmadı mı? Türkiye’nin milli birlik ve bütünlüğüne kast eden PKK terör örgütünün siyasi uzantısını meşru gösterme talimatını size kim verdi? Hangi ara bölücü ve mandacı oldunuz? Kimden talimat alıyor, kimleri karanlık ve kirli oyunlarınıza kurban etmeye çalışıyorsunuz? CHP yönetiminin kabaran siciliyle beraber, Atatürk’e yapılan ihaneti giderek fikri ve siyasi sahadan kurumsal alana doğru çekme çabasını saklamak ve aklamak için nasıl oluyor da bu kadar acınası hallere düşebiliyorsunuz? Yazıklar olsun hepinize.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, meşrulaştırma, gayretinde, son figüranlar, açıkladı, mandacılar, hangi ara, son tango, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı