MHP'li Özdemir: Meşrulaştırma Görevini Kimden Aldınız?
Haber Detayı
28 Eylül 2022 - Çarşamba 10:34 Bu haber 2173 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Meşrulaştırma Görevini Kimden Aldınız?
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, bilipte bilmezlikten gelme sanatını icra eden muhaliflere teröristi meşrulaştırma görevini nereden aldıklarını sordu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Meşrulaştırma Görevini Kimden Aldınız?

CHP'nin internet sitesinde bile terörist Dilşah Ercan'ın isminin karşısında Hükümlü yazdığı halde, hala bilip de bilmezlikten gelme sanatını icra ederek teröristi meşrulaştırma gayretini güden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, PKK’lı yayın organlarına kendi eliyle ödül veren Özgür Özel'den, Mersin’de polisi şehit eden teröristi meşrulaştırma görevini kendisine kimlerin verdiğini açıklamasını istedi. 

 

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK, MERSİN'DE POLİSEVİ'NE SALDIRDI

 

Terör örgütü PKK militanları, Mersin'in Mezitli ilçesindeki Tece Polisevi'ne hain bir saldırı düzenledi. Sırt çantalarına bomba koyarak uzun namlulu silahlarla Polisevi'ne ateş açan teröristlere karşılık veren Polis Memuru Sedat Gezer Şehit olurken, bir Polis Memuru da yaralandı. Saldırıyı düzenleyen Zozan Tolan kod adlı Dilşah Ercan isimli PKK'lı teröristin, CHP'nin 'Türkiye'nin en büyük açık cezaevi' olarak itham edildiği Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda gazeteci olarak yer aldığı tespit edildi. 

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR: TERÖRİSTİ MEŞRULAŞTIRMA GÖREVİNİ KİMDEN ALDINIZ?

 

CHP'nin internet sitesinde bile terörist Dilşah Ercan'ın isminin karşısında Hükümlü yazdığı ve neden hapis yattığı bilindiği halde CHP'li Özgür Özel'in ''11 yıl önceki gazetecinin terörist olacağını bileceksin de onla temas edeceksin, rezalete bak.'' sözleriyle safa yatmasına ve Tecahülü Ârif (bilip de bilmezlikten gelme) sanatını icra etmesine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Terbiye ve nezaket sınırlarını aşarak, millet olarak böylesi bir günde acımızı yaşıyorken pişkinlikle ve hala yüzsüzce konuşan Özgür Özel’e tavsiyemiz, Mersin’de polisimizi şehit eden teröristi kendisine kimlerin gazeteci olarak meşrulaştırma görevini verdiğini açıklamasıdır. 01.01.2022’den beri yaptığı 368 açıklamada ağzına tek bir yerde dahi PKK terör örgütünü almayan kendi genel başkanıdır. PKK’lı yayın organlarına kendi eliyle ödül veren Özgür Özel’dir. Mersin’deki terör eyleminin faili olan teröristi gazeteci olarak pazarlayan yine aynı isimdir.'' dedi.

 

SAFINI BELLİ EDEN CHP MİLLİ GÜVENLİK SORUNU HALİNE GELDİ

 

İzlediği siyaset ve söylemleri itibariyle safını belli eden CHP'nin milli güvenlik sorunu haline geldiğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''CHP’nin hala 1919’daki gibi olduğunu iddia eden Özgür Özel, genel başkanının Erzurum’dan sonra Uludere’ye HDP-PKK propagandasına omuz vermek üzere gönderen anlayışınız kimlerin talimatıyla oldu? CHP, Atatürk hasımları tarafından ele geçirilmiş, teröristlerin oyuncağı olmuştur. Takındığı tutum, geliştirdiği söylem, izlediği siyaset ve konumlandığı yer itibarıyla CHP kendisini PKK saflarına taşımış, her hali ile açık bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, bilip, bilmezlikten gelme, sanatını icra eden, muhaliflere, meşrulaştırma görevini, nereden aldınız, MHP, Mersin saldırısı
Yorumlar
Haber Yazılımı