MHP'li Büyükataman: İhanet Çukurunu Örtbas Etmeyin
Haber Detayı
28 Eylül 2022 - Çarşamba 08:50 Bu haber 1734 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: İhanet Çukurunu Örtbas Etmeyin
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, muhalefetin içine düştüğü ihanet çukurunu örtbas etme çabası hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: İhanet Çukurunu Örtbas Etmeyin

Terör örgütü PKK'nın Mersin'in Mezitli ilçesindeki Tece Polisevi'ne düzenlediği hain saldırı sonrasında gündemi değiştirmek için MHP'yi hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, saldırıyı düzenleyen teröristi daha önce gazeteci diye savunan CHP'nin bu durumu açıklaması gerektiğini söyledi.

 

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK, MERSİN'DE POLİSEVİ'NE SALDIRDI

 

Terör örgütü PKK militanları, Mersin'in Mezitli ilçesindeki Tece Polisevi'ne hain bir saldırı düzenledi. Sırt çantalarına bomba koyarak uzun namlulu silahlarla Polisevi'ne ateş açan teröristlere karşılık veren Polis Memuru Sedat Gezer Şehit olurken, bir Polis Memuru da yaralandı. Saldırıyı düzenleyen Zozan Tolan kod adlı Dilşah Ercan isimli PKK'lı teröristin, CHP'nin 'Türkiye'nin en büyük açık cezaevi' olarak itham edildiği Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda gazeteci olarak yer aldığı tespit edildi. 

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜK ATAMAN'DAN GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN CHP'YE TEPKİ

 

Dün Mersin’de yaşanan hain saldırıyı gerçekleştiren eli kanlı teröristin, CHP'nin "Tutuklu Gazeteciler Raporunda”  gazeteci olarak ifade edildiği ortaya çıkmış ve CHP suçüstü yakalanmıştır. CHP’nin terör örgütü militanlarına nasıl sahip çıktığı gözler önüne serilmiştir. Bunun üzerine CHP’nin içine düştüğü ihanet çukurunu örtbas etme çabasıyla CHP Grup başkanvekili Özgür Özel, Türk milletinin acısına dahi saygı göstermeden zavallı bir hal içerisinde gündemi değiştirebilmek için partimize ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye hadsize saldırmıştır.

 

CHP, TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİNİ NEDEN GAZETECİ DİYE SAVUNDUĞUNUZU AÇIKLAYIN

 

Mersin’de yaşanan terör saldırısı sonucunda CHP’nin terör örgütü militanları ile bağı somut bir şekilde ortaya çıkmıştır. Özgür Özel kontrolden çıkmış gibi saldırmak yerine PKK terör örgütünün eli kanlı bir militanını niçin “gazeteci” diyerek savunduklarını açıklamalıdır. Her fırsatta Atatürk’ün partisiyiz diye hamaset yapan CHP sözcüleri ve Kılıçdaroğlu, CHP’nin hangi okundan yola çıkarak milletimize kurşun sıkan teröristleri himaye ettiğini, hangi karanlık güçlerin talimatıyla teröristlere sahip çıktığını aziz milletimize açıklamak zorundadır.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, muhalefetin, içine düştüğü, ihanet çukuru, örtbas etme, çabası hakkında, açıklamalarda bulundu, Mersin saldırısı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı