MHP'li Özdemir Fitneci Yayınlar İçin RTÜK'ü Göreve Çağırdı
Haber Detayı
10 Şubat 2023 - Cuma 16:29 Bu haber 1696 kez okundu
 
MHP'li Özdemir Fitneci Yayınlar İçin RTÜK'ü Göreve Çağırdı
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, deprem felaketi üzerinden fitne üretici yayınlar yapan yayın organlarına yönelik açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir Fitneci Yayınlar İçin RTÜK'ü Göreve Çağırdı

Merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 10 ilde etkisi görülen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem için ülkenin tüm kurumları seferber olurken felaketler üzerinden fitne çıkarma yarışına giren yayın organlarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, dünyanın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bir dönemde fitne üretici yayınlar yapan yayın organlarına yönelik RTÜK'ü göreve çağırdı.

 

MHP'Lİ ÖZDEMİR'DEN FİTNE ÇIKARAN YAYIN ORGANLARINA YÖNELİK İLK AÇIKLAMA

 

10 ili kapsayan deprem felaketinin yaşandığı, ülke genelinde yas ilan edildiği ve tüm vatandaşların acı yaşadığı bir dönemde, felaketler üzerinden fitne çıkarma yarışına giren yayın organlarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, yaptığı ilk açıklamada, ''Tele 1 gibi yayınlarıyla adeta lağım çukuruna dönmüş sözde bir organının, ülke olarak böylesine derin acıları yaşadığımız bir günde yaptığı Türk Milleti’ni aşağılamaktan başka birşey değildir. Bu ahlaksız fitne yuvası kanalın faaliyetlerine RTÜK ve hukuk artık izin vermemelidir.'' sözleriyle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nu (RTÜK) göreve çağırmıştı.

 

MHP'Lİ ÖZDEMİR'DEN FİTNE ÇIKARAN YAYIN ORGANLARINA YÖNELİK İKİNCİ AÇIKLAMA

 

Deprem felaketi üzerinden fitne çıkarma yarışına giren yayın organlarına yönelik ikinci bir açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Habertürk ve Show TV’yi bünyesinde barındıran Ciner grubunun depremi kullanarak afetle mücadeleye zarar verdiğini belirterek, ''Ciner grubu, Habertürk ve Show Tv üzerinden yapılan yayınlarla nereye varmak istiyor? Afet karşısında verilen gayretleri yok saymak ve sergilenen üstün mücadeleyi gölgelemekle elinize ne geçecek? Kimin figüranısınız? Bu sinsilik ve rezillik artık tahammül boyutunu iyice aşmıştır. Deprem öncesi 'karne hediyesi et alındı' yalanıyla rezilliğin daniskasını yapanlar, şimdi de benzer bir tutumla enkaz altındaki yaralılarımızın kurtarılması ile ilgili senaryo yazarak kirli bir oyun oynuyor. Yaptığınız artık yeter! Habis işlerinizi can mücadelemize bulaştırmayın. Televizyon yayıncılığı kisvesi altında milli dayanışmaya ve afetle mücadeleye zarar verip, dezenformasyon yapanlara karşı hukuk ve ilgili kurumlar gereğini vakit kaybetmeksizin yerine getirmelidir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, deprem felaketi, üzerinden, fitne üretici, yayınlar yapan, yayın organları, yönelik açıklama, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı