MHP'li Özdemir: Deprem Üzerinden Hesap Yapıyorlar
Haber Detayı
12 Şubat 2023 - Pazar 11:50 Bu haber 2373 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Deprem Üzerinden Hesap Yapıyorlar
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Türkiye üzerine hesap yapan çevrelerin deprem felaketi üzerinden amaçlarına ulaşmaya çalıştığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Deprem Üzerinden Hesap Yapıyorlar

Depremin yedinci gününde hala enkaz altında kalan vatandaşların canlı kurtarılması için çabaların sürdürüldüğü ve henüz acıların taze olduğu ortamda, asılsız haberlerle vatandaşları yanlış yönlendirip kaos ortamı oluşturmaya çalışılanların amacına yönelik açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Türkiye üzerinde hesap kuran çevrelerin deprem felaketi üzerinden amaçlarına ulaşmaya çalıştığını belirterek, önemli uyarılarda bulundu.

 

TÜRKİYE ACISINI YAŞARKEN TÜRKİYE ÜZERİNE HESAP YAPANLAR BOŞ DURMADI

 

Japon bilim adamı Toda'nın ''Karada olmuş dünyanın en şiddetli depremi'' olarak tanımladığı, Türk bilim adamlarının ise Cumhuriyet döneminin en büyük depremi olarak tanımladığı merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 10 ilde etkisi görülen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem için ülkenin tüm kurumları seferber oldu. AFAD başta olmak üzere devletin tüm kurumları, STK'lar, gönüllü vatandaşlar ve yurt dışından gelen ekipler arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'nin her tarafından yardımsever vatandaşlar, varlıklı firma sahipleri, Siyasi partiler, Milletvekilleri, STK'lar ve dış ülkeler ayni ve nakdi yardım yaparak depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için harekete geçti. 

 

Depremin yedinci gününde hala enkaz altında kalan vatandaşların canlı kurtarılması için çabaların sürdürüldüğü ortamda henüz acılar çok tazeyken, asılsız haberler ile vatandaşları yanlış yönlendirerek kaos ortamı oluşturmaya çalışanlar ortaya çıktı. Yalan haberlerin paylaşımını sağlayarak ortalığı karıştırmaya çalışanlara yönelik açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Türkiye üzerinde hesap kuran çevrelerin deprem felaketi üzerinden amaçlarına ulaşmaya çalıştığını belirterek, önemli uyarılarda bulundu.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN YALAN HABERLERE YÖNELİK UYARILAR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülke olarak karşı karşıya kaldığımız afetle ilgili sürekli vurguladığımız resmî kuruluşlardan gelecek açıklamalara dikkat edilmesi. Çünkü biz hayat mücadelesi verirken, acılarımız tazeyken depremi kullanıp Türkiye üzerinde hesap kuran çevreler hala adice hesaplar yapıyor. Geride bıraktığımız gün, Hatay’da barajın patladığı yalanını ilk ortaya atan ve yayılmasını sağlayan sözde bir gönüllü kuruluş çıktı. Hukuk önünde herkes sorumludur; bu olayın sorumluluları da derhal hukukun karşısına çıkarılmalıdır. Bu yalan yüzünden acaba kaç can yitirildi. Acılarımız taze ama milli birlik ve beraberliğimizde hamdolsun güçlü ve daha da perçinlenmiş halde. Yediden yetmişe herkes, hiç tanımadığı insanlar için gayret ediyor, umut oluyor. Bu şartlarda lütfen resmî kurumlarımız dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar etmeyin.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, Türkiye üzerine, hesap yapanlar, deprem felaketi, üzerinden, amaçlarına ulaşmaya, çalıştı, uyarı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı