MHP'li Erdem'den Deprem Acısı Üzerinde Tepinene Tepki
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
MHP Adana Bahçeli'ye Sahip Çıktı
MHP Adana Bahçeli'ye Sahip Çıktı
Haber Detayı
12 Şubat 2023 - Pazar 19:10 Bu haber 3321 kez okundu
 
MHP'li Erdem'den Deprem Acısı Üzerinde Tepinene Tepki
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, deprem felaketi üzerinden siyaseten nemalanma yarışına giren siyasetçilere fena patladı.
MHP Haberi
MHP'li Erdem'den Deprem Acısı Üzerinde Tepinene Tepki

Depremden etkilenen illerde incelemelerde bulunup vatandaşların acısını paylaşmak ve ihtiyacı olanlara yardım etmek üzere başta ata yurdu Malatya olmak üzere deprem bölgesine intikal eden MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, deprem felaketi üzerinden siyaseten nemalanma yarışına giren ve Türk milletinin acıları üzerinde tepinip siyasi algı peşinde koşan muhalif siyasetçilere tepki gösterip tavsiyelerde bulundu.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN TALİMATLARIYLA TÜM TEŞKİLATLAR HAREKETE GEÇTİ

 

Japon bilim adamı Toda'nın ''Karada olmuş dünyanın en şiddetli depremi'' olarak tanımladığı, Türk bilim adamlarının ise Cumhuriyet döneminin en büyük depremi olarak tanımladığı merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 10 ilde etkisi görülen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem için ülkenin tüm kurumları seferber olurken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla oluşturulan MHP Heyeti, MHP Milletvekilleri, MHP'li Belediyeler, MHP ve Ülkü Ocakları Teşkilatları; bir yandan vatandaşların acısını paylaşmak ve yardımcı olmak için deprem bölgelerini ziyaret ederken, bir yandan da depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için harekete geçti. Bu kapsamda hareket eden MHP Milletvekilleri, illerindeki yardım organizasyonlarına katıldıktan sonra deprem bölgelerine intikal ettiler.

 

BİR AYLIK MAAŞINI AFAD'A BAĞIŞLAYAN MHP'Lİ ARZU ERDEM DEPREM BÖLGESİNE GİTTİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AFAD’a 1 milyon liralık yardım yaptığını açıklaması üzerine harekete geçen MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''İçinden geçtiğimiz kasvetli ve kederli günler hep birlikte Türkiye olmanın günleridir. Gün bir olma, beraber olma günüdür.'' diyerek, bir aylık Milletvekili maaşını depremle mücadele eden AFAD’a bağışladı.

 

Deprem nedeniyle yaşanan felaket günlerini birlik ve beraberlik içinde geride bırakacaklarını belirten MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır, yaralılarımıza yüce rabbimden acil şifalar diliyorum. Devletimiz bugün yaşadığımız depremlerin anından itibaren tüm kurumlarıyla harekete geçmiştir. Tüm gücünü imkânları derhal seferber etmiştir. Acımız, üzüntümüz tarifsizdir. Bu felaket günlerini de ülke ve millet olarak birlik ve beraberlik içinde inşallah geride bırakacağız.'' açıklamasını yaptıktan sonra, başta ata yurdu Malatya olmak üzere depremden etkilenen illere yaptığı ziyaretlerde acısını paylaştığı vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştı.

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM: TÜRK MİLLETİ DEPREM BÖLGESİNDE, BİLİYORDUK, GÖRDÜK YAŞADIK

 

Depremden etkilenen illerde incelemelerde bulunup vatandaşların acısını paylaşan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Ülke ve millet olarak çok büyük bir deprem felaketi yaşıyoruz. Bazen bir bakış çok şey anlatır? Sükut da bazen yaslanılası bir yoldaştır. Kasvet, hüzün ve keder yüreklerimizi yaksa da bu ateşi birlikte söndüreceğiz. Düşmeyeceğiz, yılmayacağız, yıkılmayacağız. Şükür Devletimiz burada, askerimiz, polisimiz, jandarmamız, korucularımız, madencilerimiz, güvenlik güçlerimiz, gönüllü arama ekiplerimiz Kızılay’ımız Afad’ımız,Teşkilatlarımız, Ocaklarımız burada, Türk Milleti burada, biliyorduk, gördük, yaşadık. Biz yaşasın millet, var olsun devlet demeye devam edeceğiz. Biz devletimizin yanında milletimizin acılarını dindirmeye, yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Gelecek umutlarımızı hep diri tutacağız. Allah’ın izniyle bu felaketin de üstesinden geleceğiz. Yeter ki birliğimize ve beraberliğimize daha güçlü bir şekilde sahip çıkalım. Biriz, beraberiz, umutluyuz ve de hep güçlüyüz. Çünkü biz Türkiye'yiz.'' dedi.

 

MHP'Lİ ERDEM'DEN SİYASETÇİLERİN DEPREME YÖNELİK TUTUMUNA DEĞERLENDİRME

 

Deprem felaketi yaşanırken siyasetçilerin takındığı tutum hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, 'Hangi yokuşu gördük de düzlüğüne ulaşamadık. Hangi geceyi gördük de sabahına uyanamadık. Bu da geçecektir, nihayet Allah bizimledir. Bu çilemiz de bitecektir, nitekim Türk milleti tek yürektir.' demişti. Liderimizin talimatları doğrultusunda MHP ve Ülkü Ocakları, ülke genelinde teyakkuza geçmiştir. Peki her şeye muhalefet edenler nerede? Nerede bir eksiklik varsa tamamlamak için canla başla çalışanlar bir yanda, yüzyılın en büyük afetinde eksik arayıp yayınlarında devlet ve millet düşmanlığı yapan bozguncular diğer yanda.'' dedi.

 

MHP'Lİ ERDEM'DEN MUHALİF SİYASETÇİLERE: ALGI YAPMA, ACILAR ÜZERİNDE TEPİNME

 

Deprem felaketi üzerinden siyaseten nemalanma yarışına giren başta Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener olmak üzere muhalif siyasetçilere tepki gösteren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Buradan bir sessizlik çağrısı yapıyorum, Kılıçdaroğlu'nun göçük altında kalan siyasi ahlak ve vicdanına seslenmek için. Yapma! Algı yapma, iktidar hevesine girip bu milletin acıda bir tasada bir olma haline zarar vermeye çalışma. Günlerdir afet bölgesindeyim. Devletimiz; güvenlik güçlerimiz, madencilerimiz, devlet kurumlarımız, STK’larımız, gönüllülerimiz, hayırseverlerimiz, teşkilatlarımız ve ocaklarımız ile tüm gücüyle sahada inanılmaz bir mücadele içerisinde. Bu büyüklükte bir afet sonrası konuştuğum tüm depremzedeler büyük ferasetle 'Devletimizden Allah razı olsun, Devletimiz var olsun' derken, siz ısrarla acılarımızın üstünde tepiniyorsunuz.'' dedi.

 

MHP'Lİ ERDEM'DEN DEPREM ÜZERİNDEN ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞAN SİYASETÇİLERE TAVSİYE

 

Türk milletinin acıları üzerinde tepinip siyasi algı peşinde koşan muhalif siyasetçilere tavsiyelerde bulunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Böyle bir zamanda, özellikle milletin temsilini yapan siyasetçilere düşen: 'Rabbim hepimize sabır ve metanet lütfeylesin, ayağa kalkacağız Allah’ın izniyle.' duasıyla milletimizi birleştirmek, ayağa kaldırmaktır. Deprem bölgesinde 'Devlet Millet Elele.' Siz felaket bölgesinde cansiperane çalışan askerimizle, polisimizle yan yana olacağınıza, elinde şehitlerimizin kanı olan hdpkk'lıların kirli siyasetine ortak oluyor ve meşrulaştırıyorsunuz. Bu acı günümüzde amacınız ne Kılıçdaroğlu? 'İstismarcı siyasetçiler gelecek seçimi; devlet  terbiyesi almış siyasetçiler ve devlet adamı gelecek kuşağı düşünür.' Son söz; kaybedecek zamanımız yok. Devletimiz ve milletimiz bir ve beraber kenetlenmiştir. Büyük bir dayanışma ve ferasetle yaralarımızı birlikte sarıyoruz, sarmaya devam edeceğiz çünkü biz Türk milletiyiz; hep birlikte Türkiye’yiz. Yaralarımızı Birlikte Saracağız. Biz Cumhur İttifakıyız.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul Milletvekili, Arzu Erdem, deprem felaketi, üzerinden siyaset, nemalanma, yarışına giren, siyasetçilere, fena patladı, Malatya, Adana, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı