MHP'li Özdemir'den Ülkücü Düşmanı Gazeteye Cevap
Haber Detayı
16 Haziran 2021 - Çarşamba 19:52 Bu haber 3039 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Ülkücü Düşmanı Gazeteye Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP ve Ülkü Ocakları'nı hedef aldıktan sonra gelen tepkilere alınganlık gösteren gazeteye cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Ülkücü Düşmanı Gazeteye Cevap

Son günlerde MHP ve Ülkü Ocakları'nı hedef alan gazetelerden birisi olmasına rağmen, MHP'li yöneticiler kendilerine cevap verince ''MHP muhalif gazete ve televizyonları hedef gösteriyor.'' diyerek alınganlık gösteren Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarlarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, yaptığı her haberde Milliyetçi Ülkücü Hareket'i hedef alan Cumhuriyet Gazetesi'ne durduk yere cevap vermediklerini söyledi.

 

MHP VE CUMHURİYET GAZETESİ ARASINDA YAŞANAN TARTIŞMA

 

Son günlerde MHP ve Ülkü Ocakları'nı hedef aldığından dolayı MHP'li yöneticilerin tepkisini alan Cumhuriyet Gazetesi, Tuncay Mollaveisoğlu'nun kaleme aldığı bir yazıda, ''Son dönemde artan oranda muhalif gazete ve televizyonları hedef gösteren, eleştiri sınırlarını aşan MHP’li yöneticileri üzülerek izliyoruz.'' sözleriyle alınganlık gösterdi. MHP ve Ülkü Ocakları'nı hedef alan Cumhuriyet Gazetesi'ne tepki gösteren MHP'li yöneticilerden birisi olan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, alınganlık gösteren Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Tuncay Mollaveisoğlu'na gereken cevabı verdi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ÖZDEMİR'DEN CUMHURİYET GAZETESİ'NE CEVAP

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cumhuriyet gazetesi köşe yazarları ister alınsın ister alınmasın! Bu gazeteyi iyi tanıyoruz! Kimseye durduk yere cevap verecek halimiz yok. Partimizi, dava arkadaşlarımızı hedef alan, yalan ve iftiralarla sözde habercilik yapan yayınlara karşı elbette söylenecek sözümüz vardır. Yaptığı her haberde Milliyetçi Ülkücü Hareketi hedef alan bu gazete, nerde Türklük düşmanı var hepsiyle kol kola girmiş sabıkaya sahiptir. PKK’lı teröristlerin inlerinde röportaj yapıp, bunu manşetine taşıyacak kadar Türkiye düşmanı çizgide olduğunu çoktan göstermiştir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, MHP ve Ülkü Ocaklarını, hedef alan, gazetecilere, tokat gibi cevap, alınganlık gösteren, gazeteci, MHP, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı