MHP'den Tüm Ülkücülere Sosyal Medya Uyarısı
Haber Detayı
16 Haziran 2021 - Çarşamba 09:31 Bu haber 6819 kez okundu
 
MHP'den Tüm Ülkücülere Sosyal Medya Uyarısı
MHP'den, sosyal medya mecralarını kullanan tüm Ülkücülere uyarı yapılarak, önemli çağrılarda bulunuldu.
MHP Haberi
MHP'den Tüm Ülkücülere Sosyal Medya Uyarısı

Sosyal medya kullanıcılarının birbirlerine hakaretler savurması devam ederken, son zamanlarda küresel boyuta ulaşan birlikteliklerle Türk düşmanı muhaliflerin ve adına ''Eski Ülkücü'' denilen şahısların MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları'nı hedef alan paylaşımlarının artması üzerine açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya mecralarındaki seviyesizliğe haklı olarak tepki veren Ülkücülerin, herşeye rağmen kontrolü kaybetmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

 

SEVİYESİZLİKLERE HAKLI OLARAK TEPKİ GÖSTEREN ÜLKÜCÜLER KONTROLÜ KAYBETMEMELİDİR

 

Sosyal medya kullanıcılarının seviyesiz paylaşımlarına tepki veren Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarının kontrolü kaybetmemesi konusunda uyarılarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sosyal medya bataklığını kurutmak için getirilen düzenleme tam olarak çare olmadı. Ülkücü kardeşlerim, bu mecralardaki seviyesizliğe haklı olarak tepki verirken, herşeye rağmen kontrolü kaybetmeyin. Zaferi önce kendinize karşı kazanırsanız gerisi kolay olacaktır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, sosyal medya, kullanıcıları, tüm Ülkücüler, Milliyetçiler, Ülkücüler, kontrolü kaybetmeyin, haklı tepkiler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı