MHP'li Özdemir'den Sancısı Tutan Solak Medyaya Tepki
Haber Detayı
13 Haziran 2022 - Pazartesi 20:38 Bu haber 2500 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Sancısı Tutan Solak Medyaya Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir,Türkiye'nin Suriye'ye başlatacağı 5. operasyonla ilgili sancısı tutan solak medyaya tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Sancısı Tutan Solak Medyaya Tepki

Türkiye'nin terör örgütlerini bertaraf etmek için Suriye'ye başlatacağı her operasyon öncesinde sancısı tutan muhaliflerin sözcüsü gibi davranan Halk TV haber sunucusu Ayşenur Arslan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, PKK’ya umut, emperyalizme taşeron ve bölücülüğe mihmandar olanların sonunun her zaman hüsran olacağını söyledi.

 

AYŞENUR ARSLAN İDLİB OPERASYONU'NA YÖNELİK İSİM TARTIŞMASI BAŞLATMIŞTI

 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 27 Şubat 2020 tarihinde başlattığı İdlib Operasyonu'na, o tarihlerde kaleme aldığı bir yazısında, isim koyma tartışması başlatan Halk TV haber sunucusu Ayşenur Arslan, Türk Ordusu'nun İdlib'e girişinin adının Operasyon mu? Harekat mı? Savaş mı? olacağını kendince sorgulamış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik, ''Bu ülkenin evlatlarını iktidarın bekası için ölmeye gönderebiliyor.'' diyerek, terör örgütlerine karşı Türkiye'nin başlattığı mücadeleye karşı olduğunu ortaya koymuştu.

 

HALK TV YPG/PKK'YI ABD'NİN TANIMLADIĞI GİBİ TANIMLIYOR

 

Ayşenur Arslan'nın haber sunduğu Halk TV'de, Türkiye'nin Suriye'ye başlatacağı 5. operasyonla ilgili 5 gün önce bilgilendirme yapan bir başka sunucu Burak Tatari ise başka bir skandala imza atarak, harita üzerinden hangi bölgede kimlerin olduğunu anlatırken, terör örgütü YPG/PKK'nın kontrolündeki bölgeleri, ABD'nin terör örgütünü meşrulaştırmak için kullandığı Suriye Demokratik Güçleri tanımlamasının aynısını yaptı.

 

AYŞENUR ARSLAN SURİYE'YE BAŞLATILACAK 5. OPERASYON İÇİN YİNE İSİM TARTIŞMASI BAŞLATTI

 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü PKK/YPG'yi temizlemek için Suriye'ye başlatacağı 5. operasyonuna karşı oluşunu ve hazmedemeyişini her defasında belli etmeye çalışan Halk TV haber sunucusu Ayşenur Arslan, 2020 yılında yapılan İdlib Operasyonu'na isim bulma tartışması başlattığı gibi yeni bir tartışma başlatarak, 5. operasyon için ''Suriye’ye düzenlenecek operasyon değil savaş'' ifadesini kullandı.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN AYŞENUR ARSLAN'A SERT TEPKİ

 

Türkiye'nin terör örgütlerini bertaraf etmek için Suriye'ye başlatacağı her operasyon öncesinde sancısı tutan muhaliflerin sözcüsü gibi davranan Halk TV haber sunucusu Ayşenur Arslan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Halk TV’de 'Suriye’ye düzenlenecek operasyon değil savaş' ifadesini kullanan Ayşenur Arslan, belli ki PKK’nın Suriye’deki terör bölgelerine rejim bayrağını asmasının propagandasını yürütüyor. CHP tezkereye 'hayır' derken, medya ayağı da aynı şekilde PKK’yı korumaya soyunuyor. Safı Türkiye olmayanlar ne verilen şehitlerimizi, ne ülkemize yönelen tehditleri umursamıyor. CHP, Suriye tezkeresine 'hayır' derken PKK/YPG ise 'CHP bize umut oldu' demişti. PKK’ya umut, emperyalizme taşeron, bölücülüğe mihmandar olanların sonu her zaman hüsrandır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Bir harita, gökyüzü ve yazı görseli olabilir

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmail Özdemir,Türkiye, Suriye, 5. operasyon, solak medya, siyasetçi
Yorumlar
Haber Yazılımı