MHP'li Özarslan ve Osman Diyadin: Bu Yeni Bir Oyun
Haber Detayı
14 Haziran 2022 - Salı 12:18 Bu haber 2592 kez okundu
 
MHP'li Özarslan ve Osman Diyadin: Bu Yeni Bir Oyun
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve Gazeteci yazar Osman Diyadin, İyi Parti ve HDP arasında oynanan yeni bir oyun hakkında açıklama yaptı.
MHP Haberi
MHP'li Özarslan ve Osman Diyadin: Bu Yeni Bir Oyun

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve Gazeteci yazar Osman Diyadin, HDP'nin terör örgütü PKK'nın propagandasını yapmak için Kadıköy'de düzenlediği yürüyüş üzerinden, İyi Parti ve HDP arasında yeni bir orta oyununun sahneye konulduğuna dikkat çekti.  

 

MERAL AKŞENER'DEN YUVARLAK MASANIN GİZLİ ORTAĞI HDP'YE TEPKİ

 

HDP'nin terör örgütü PKK'nın propagandasını yapmak için Kadıköy'de düzenlediği yürüyüş ve eylemlerde, HDP'li Milletvekili tarafından polise saldırılmasına tepki gösteren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  ''Kadınlar Günü'nde bile gösteri izni vermeyenlerin, ilginç bir şekilde göz yumduğu, Kadıköy'deki terör propagandasında polisimize yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Huzurumuz için çalışan evlatlarımıza el kaldıranlar için acilen gerekli adımların atılmasını bekliyoruz.'' dedi.

 

HDP'Lİ MERAL'DEN İYİ PARTİ'NİN MERAL'İNE TEPKİ

 

Selahattin Demirtaş ile kahvaltı güzellemesi yapan, HDP'yi Kürtlerin siyasi temsilcisi olarak ilan edip meşrulaştırmaya çalışan ve Yerel seçimlerde Ak Parti ve MHP'yi kaybettirmek için HDP ile birlikte CHP adaylarına oy verdiren Meral Akşener, sanki tüm bunları kendisi yapmamış gibi HDP'ye tepki gösterince 6'lı Yuvarlak Masa'nın altındaki gizlenen ortağı HDP'nin Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'tan zılgıtı yedi. HDP'li Meral Danış Beştaş, Meral Akşener'e seslenerek, "Meral Hanım muhalefet mi İçişleri Bakanı mı açıkça cevap versin. Meral Hanım, İçişleri Bakanlığı'na mı özeniyor?'' dedi.

 

MERAL AKŞENER'İN YEĞENİ ÜMİT DİKBAYIR'DAN HDP'Lİ MERAL'E TEPKİ

 

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ayar vermesini kaldıramayan İyi Parti'nin akraba kontenjanından Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili olan Ümit Dikbayır, Halası olan Meral Akşener'i savunmaya geçerek, ''Terör propagandasını barış diye pazarlamanız da, Kürt vatandaşlarımızın oyunun ipoteğiniz altında olduğunu zannetmeniz de ayrı bir hadsizlik. Bebek katiline özenenlerin sözleri hem bizim için hem de Kürt vatandaşlarımız için yok hükmündedir!'' sözleriyle, HDP'li Meral Danış Beştaş'a cevap verirken; Meral Akşener'in  HDP'yi Kürtlerin siyasi temsilcisi olarak ilan ettiğini bile unutuverdi.

 

ÜMİT DİKBAYIR, PASİVİZE EDİLEN YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NUN YERİNİ ALDI

 

Türk milliyetçilerini birer birer tasfiye eden İyi Parti'nin Milliyetçi söylemlerini en son savunan Yavuz Ağıralioğlu'nun HDP ile yitiştiğinden dolayı pasivize edildikten sonra, HDP'ye sözde cevap verme işini üstlenen İyi Parti Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, HDP'yi hedef almaya devam ederek, ''Gece gündüz demeden fedakârca çalışarak canımıza, malımıza sahip çıkan kahraman polislerimize kimse hakaret edip saldıramaz. Milletvekili olmak, devletin polisine hakaret etmeyi aklının ucundan dahi geçirme hakkını vermez. En kısa sürede gereğinin yapılmasını bekliyoruz.'' dedi.

 

İYİ PARTİ İLE HDP ARASINDA OYNANAN ORTA OYUNU

 

Selahattin Demirtaş ile kahvaltı güzellemesi yapan, HDP'yi Kürtlerin siyasi temsilcisi olarak ilan edip meşrulaştırmaya çalışan ve Yerel seçimlerde Ak Parti ve MHP'yi kaybettirmek için HDP ile birlikte CHP adaylarına oy verdiren Meral Akşener'in İyi Partisi ile HDP arasında; HDP'nin terör örgütü PKK'nın propagandasını yapmak için Kadıköy'de düzenlediği yürüyüş ve eylemler üzerinden yeni bir orta oyunu sahneye konuldu. İyi Parti ile HDP arasında yaşanan göstermelik Milliyetçilik kavgasının yapıldığı tiyatroya, anında İyi Parti'ye savunan yazar ve sosyal medya trollerinden destek gelirken, yapılan paylaşımlarda İyi Parti'nin Türk milliyetçiliğine vurgu yapan bir Merkez sağ partisi olduğu söylendi.

 

OSMAN DİYADİN: HDP VE İP ARASINDA YENİ BİR ORTA OYUNU OYNANIYOR

 

HDP'den Meral Danış Beştaş, İyi Parti'den Meral Akşener ve yeğeni Ümit Dikbayır arasında yaşanan tartışmayı yeni bir oyun olarak değerlendiren Gazeteci yazar Osman Diyadin, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''YENİ OYUN! HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, 'Meral Hanım muhalefet mi İçişleri Bakanı mı açıkça cevap versin. İçişleri Bakanlığı'na mı özeniyor?' demiş! Bu bir taktiktir! Akşener'den kopmaya başlayan Milliyetçi tabana 'Bakın Akşener HDP ile kavga ediyor' mesajı bu! Türkiye’nin terör ile mücadeledeki başarısına, PKK’yı bitirmesine olumlu sözü olmayan, Ülkenin her karış toprağında huzurun hakim olmasına olumlu sözü olmayan, terörist Demirtaş’ı cezaevinden çıkarma sözü veren, HDP oylarından medet uman Meral Akşener kimi kandırıyor? HDP'nin kapatılmasına razı olmayıp meşrulaştırmaya çalışan, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'yı özgürlüğüne kavuşturmayı savunan, FETÖ ile ilgili tek kelimesi olmayan İP'mi Türk Milliyetçisi ve Türk Milliyetçiliğine vurgu yapan parti olmuş! İP'lilerin Asena diye yutturmaya çalıştığı Meral Akşener, haydi kürsüden 'Kahrolsun PKK, HDP PKK'nın siyasi kanadıdır, Demirtaş teröristtir, Ne Mutlu Türküm Diyene.' diye haykırarak BOZKURT işareti yapsın da görelim. Devletin polisine hakaret eden HDP Milletvekiline gereğinin yapılmasını isteyen İP'li Ümit Dikbayır, bir aynaya bakıverse; polise saldıran Milletvekilinin partisi HDP'nin cezaevindeki lideri Selahattin Demirtaş'ın tahliye edilmesi ve kapatma davasından vazgeçilmesi konusunda İyi Parti'nin gereğini düşündüğünü görecek!'' dedi.

 

MHP'Lİ BAHADIR BUMİN ÖZARSLAN: İYİ POLİS KÖTÜ POLİS OYUNUNUN YENİ SAHNESİ

 

HDP'den Meral Danış Beştaş, İyi Parti'den Meral Akşener ve yeğeni Ümit Dikbayır arasında yaşanan tartışmayı yeni bir oyun olarak değerlendiren Gazeteci yazar Osman Diyadin'in sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, yaptığı açıklamada, ''CHP-İP arasında, HDP üzerinden oynanan, 'İyi Polis-Kötü Polis' oyununun yeni bir sahnesi. Sahnenin arkasındaki yönetmen(ler) ise hep aynı.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Bahadır Bumin Özarslan, Gazeteci yazar, Osman Diyadin, yeni orta oyunu, oynanan tiyatro, siyasi tartışma, Türk milliyetçiliği, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı