MHP'li Ersoy: İhanetlere Karşı Tarafımız Net Ya Sizin?
Haber Detayı
13 Haziran 2022 - Pazartesi 16:13 Bu haber 2561 kez okundu
 
MHP'li Ersoy: İhanetlere Karşı Tarafımız Net Ya Sizin?
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ihanetlere karşı taraflarının net olduğunu belirterek, herkesi tarafını belirlemeye davet etti.
MHP Haberi
MHP'li Ersoy: İhanetlere Karşı Tarafımız Net Ya Sizin?

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında, Afyon'un Dinar İlçesinde düzenlenen programa katılan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, proje üretemeyen muhalefet partilerinin çareyi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni eleştirmekte bulduğunu ancak yeni sistemle Türkiye'nin başarılı işlere imza attığını hatırlatarak, Türkiye'nin hamlelerinden rahatsız olan küreselcilere ve yerli işbirlikçilerinin ihanetine karşı taraflarının net, başlarının dik olduğunu söyledi.

 

MHP DİNAR ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Afyon'un Dinar İlçesinde düzenlenen Adım Adım 2023-İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyesi ve Afyon Milletvekili Mehmet Taytak, MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar, MHP MYK Üyesi Volkan Dudu, MHP Afyon İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Muhtarlar, STK temsilcileri ve partililerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

 

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ İLE BAŞARILI İŞLERE İMZA ATILDI

 

6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partiler tarafından eleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi döneminde Türkiye'nin önemli işlere imza attığına dikkat çeken MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Hızlı karar alma ve uygulama imkânı sağlayan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile neler yapıldı? Savunma sanayii hız kazanarak, yerlilik oranı 80’lerin üzerine çıktı. Yapılan yatırımlar yüzyılın pandemisine rağmen hiç durmadan devam etmektedir. 18 Mart’ta açılışı gerçekleşen Çanakkale köprüsü dünyanın en uzun orta açıklıklı köprüsü olarak Marmara Denizi üzerinde bir gerdanlık gibi yerini aldı. Bu köprü Avrupa’dan Anadolu’ya, Anadolu’dan Avrupa’ya taşımacılıkta önemli bir köprü görevi görecek, ulaşımın kolaylaşması sanayi ve endüstrileşmede ülkemize büyük katkı sağlayacak, büyük yatırımların yolunu açacaktır, böylelikle istihdam, üretim ile desteklenecektir.'' dedi.

 

TÜRKİYE SOSYAL DEVLET OLMA YOLUNDA DÜNYAYA ÖRNEK OLDU

 

Türkiye'nin Koronavirüs salgınına karşı verdiği mücadelenin bütün dünyaya örnek olduğunu belirten MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Tüm Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 virüsünün neden olduğu pandemi sürecinde ülkemiz, Koronavirüs salgınıyla mücadelede gıpta edilecek bir başarıya imza atmıştır. Hepimiz gördük pandemi sürecinde insanların ölüleri sokakta kaldı ve kendi inançlarına göre ölülerini defnedemediler. İtalya, İspanya gibi ülkelerde hastanelerin yetersiz kalması nedeniyle doktorlar hastalarını seçmek zorunda kaldı, yaşlı hastalar yerine genç hastaları tedaviye aldılar. Dünya lideri olarak gösterilen ABD maske, dezenfektan ve tıbbi malzeme temininde güçlük yaşadı. Biz hem Amerika ya hem de İngiltere ye maske, dezenfektan ve tıbbi malzeme yardımlarında bulunduk. Her şeyden daha önemlisi biz pandemi sürecinde hastalarımızı hiçbir ücret almadan tedavi ettik. Amerika da olsanız Covid 19 tedavisi için 30 bin dolarlık bir bütçeniz olması gerekiyordu. Aynı şekilde Avrupa’da da ciddi ücret ödemek zorunda kaldılar. Biz sosyal devlet olma yolunda da bütün dünyaya örnek olduk. Ayrıca dünya da aşı üreten nadir ülkelerden biriyiz, inşallah TÜRCOVAC aşısı ile güvenli bir şekilde bu günleri atlatacağız.'' dedi.

 

İHANET EDENLERE KARŞI TARAFIMIZ NET. HERKES TARAFINI NETLEŞTİRMELİ

 

Koronavirüs salgınıyla gıpta edilecek bir mücadele ortaya koyan Türkiye'nin aynı zamanda salgının ve küresel yaptırımların olumsuz etkilediği ekonomik sorunları çözmekle uğraştığını hatırlatan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, tüm olumsuzluklara rağmen terörle mücadelede egemenlik haklarını koruma kararlılığını sürdüren Türkiye'nin adeta yedi düvele karşı çok cepheli siyasi ve askeri bir mücadele verdiğine dikkat çekerek, ''Önemli tarihi adımlardan birisi de; Başlatılmış olan milli teknoloji hamlesinin sonuçları alınmaya başlanmış, başta savunma sanayi olmak üzere enerji, yazılım, ilaç ve tıbbi malzeme gibi birçok yüksek teknoloji alanda yerli ve milli üretim artmıştır. Milli İHA’lar, SİHA’lar, TİHA’lar, gemiler, zırhlı araçlar ve silahlar ile milli savaş uçağı çalışmaları da devam etmektedir. Sözlerimin sonunda ifade etmek isterim ki; İstikballerini Kandil’e bağlayanlara, Çözüm Süreci bittiği için ağıt yakanlara, FETÖ ve PKK Terör örgütlerine meşruiyet arayanlara, Demirtaş ile kahvaltı yapmayı planlayanlara ve Atatürk’ün kurduğu partiye ve Türkiye Cumhuriyeti’ne ihanet edenlere karşı; Bizim başımız dik, yüreğimiz ferah, tarafımız net, heyecanımız ilk günkü gibidir. Durduğumuz yer Türk Milletinin kutlu sinesidir. Bu kapsamda, herkesi tarafını belirlemeye davet ediyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Ayşe Sibel Ersoy, proje üretemeyen, muhalefet, mücadele, bizim tarafımız, ihanetlere karşı net, sizin net mi, safların netleşmesi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı