MHP'li Avcı'dan Teşkilat Çalışmalarına Yönelik Açıklama
Haber Detayı
07 Kasım 2021 - Pazar 18:20 Bu haber 2419 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Teşkilat Çalışmalarına Yönelik Açıklama
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Teşkilatların saha çalışmalarına yönelik başlatılan yeni çalışma proğramı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Teşkilat Çalışmalarına Yönelik Açıklama

MHP Genel Merkezinin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023, İl İl Anadolu programı kapsamında Adana'da yapılacak faaliyetlerle ilgili istişare toplantısı yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Genel Merkez'in görevlendireceği MHP Heyeti ile birlikte, her kesimden insana ulaşarak sıkıntılarını dinleyip MHP’nin meselelere bakışını ve önerilerini aktaracaklarını söyledi.

 

BAŞKAN AVCI'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI

 

MHP Genel Merkezi'nin başlattığı “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programında Adana’da planlanan çalışmalar İl Başkanı Bünyamin Avcı başkanlığında yapılan MHP Adana İl Yönetim Kurulu toplantısında istişare edildi. Toplantıya MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Türkav Adana Şube Başkanı Ayhan Arzuman da katıldı. Toplantıda, MHP'nin Adanalı iki MYK Üyesi Muharrem Varlı ve Uğur Öztürk, katıldıkları diğer illerdeki çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. İl Yönetim Kurulu Üyeleri de görüş ve önerilerini paylaştılar.

 

BAŞKAN AVCI: HER KESİME ULAŞACAĞIZ

 

MHP Heyeti ile birlikte her kesimden insana ulaşma hedefinde olduklarını belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Partimizin başlatmış olduğu 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programında Genel Merkezimizce görevlendirilecek değerli misafirlerimizi Adana’da her kesime ulaştırmak istiyoruz. İşçimizle, esnafımızla, çiftçimizle, şehit ailelerimiz, basınımız, muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle buluşturacağımız kıymetli temsilcilerimiz, vatandaşımızı dinleyecek; MHP’nin meselelere bakışını, önerilerini aktaracaklar.” dedi.

 

YENİ ÇALIŞMA PROĞRAMI TEŞKİLATLARIMIZA YENİ BİR İVME KAZANDIRACAK

 

Sürekli olarak halkın içinde olan Teşkilatların Adım Adım 2023, İl İl Anadolu proğramıyla yeni bir ivme kazanacağına dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve liderlik ettiği Ülkücü-Milliyetçi Hareket, Türk Milleti’nin sinesinden doğmuştur ve milletin kendisidir. Milliyetçi Hareket, Türk Milleti’nin değerlerini, milli çıkarlarını temsil ve müdafaa ederken, vatandaşımızın iyi ve kötü günlerinde de daima yanında olmayı görev bilmiştir. Sürekli halkımızın içinde olan teşkilatlarımızın yanında genel merkezimizin planladığı bu gezi ve ziyaretler de, vatandaşlarımızla ilişkilerimizde yeni bir ivme kazandıracaktır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Teşkilatlar, saha çalışmaları, Adım Adım 2023, İl İl Anadolu, yeni bir ivme, Muharrem Varlı, Uğur Öztürk, her kesime, ulaşacağız
Yorumlar
Haber Yazılımı