MHP'li Özdemir: Cumhur İttifakı'nın Değerlerini Koruyacağız
Haber Detayı
31 Mayıs 2020 - Pazar 09:34 Bu haber 2374 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Cumhur İttifakı'nın Değerlerini Koruyacağız
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Ak Parti ve MHP Milletvekillerinin Türkiye’yi daha güçlü bir geleceğe taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Cumhur İttifakı'nın Değerlerini Koruyacağız

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmesiyle birlikte Karayolları ve Demiryolları yatırımlarının arttığını belirterek, Cumhur İttifakı paydaşların olan Ak Parti ve MHP Milletvekillerinin Cumhur İttifakı’nın ülkemize kazandırdığı değerleri koruma hassasiyetiyle Türkiye’yi daha güçlü bir geleceğe taşıyacak yatırımların yapılması için birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ SONRASINDA KARAYOLU VE DEMİRYOLU HİZMETİ

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişimizle birlikte, 7 Temmuz 2018’den bu yana biten yahut yıl sonunda (2020) bitecek olan,  Kayseri’de yapılan veya belirli kısmı ilimiz sınırlarında kalan karayolu yatırımlarının toplam tutarı 1 milyar 813 milyon 747 bin Türk Lirası’dır. Aynı dönemde ve yine aynı kapsamda Kayseri’de gerçekleştirilen demiryolları yatırımlarının toplam tutarı ise 1 milyar 746 milyon 691 bin Türk Lirasına ulaşmıştır.'' dedi.

 

YAPILACAK HİZMETLER İÇİN AK PARTİ VE MHP MİLLETVEKİLLERİ OLARAK BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişimizle birlikte, aradan geçen iki yıllık zaman zarfında ilimize yapılan kara ve demiryolu yatırımları sebebiyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, hükümet yetkililerimize ve emeği geçenlere teşekkürlerimizi arz ederiz. Hali hazırda şehrimizde devam eden ya da önümüzdeki dönemde planlanan yatırımlarla ilgili de, Türkiye’yi daha güçlü bir geleceğe taşıyacak olan Cumhur İttifakı’nın paydaşları olarak Ak Partili milletvekilllerimizle sürekli temas halinde ve çalışma gayretindeyiz.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN ÜLKEMİZE KAZANDIRDIĞI DEĞERLERİ KORUYARAK ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''Amaç ve temennimiz; hemşerilerimizin beklentisi olan proje aşamasındaki tüm yatırımlarla ilgili çalışmaların da hız kazanarak şehrimize mümkün olan en kısa sürede kazandırılabilmesidir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak şehrimizi daha ileri seviyeye taşıma hedefi ile Cumhur İttifakı’nın ülkemize kazandırdığı değerleri koruma hassasiyetiyle ve Sayın Genel Başkanımızın emirleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Karayolları, Demiryolları, Yatırımlar, Cumhur İttifakı, Ak Parti ve MHP, MHP Haberleri, Ak Parti Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı